Mizuno Wave Ibuki 4 GTX Dames

Gratis verzending
 • De Mizuno Wave Ibuki 4 GTX kan beschouwd worden als een ideale road-to-trail schoen. Deze schoen is fijn voor de hardlopers die tijdens hun run deels over verharde paden lopen en deels door bijvoorbeeld het bos. De schoen heeft goede demping voor runs over de weg en tegelijk goede grip voor het lopen op oneffen terrein. Het avontuur wacht op je met deze trailschoen, klaar om je te begeleiden op ruige ondergronden!

  Tussenzool

  De Wave Ibuki 4 GTX heeft een Enerzy-tussenzool. Door dit foam ervaar je als hardloper meer demping en energieteruggave. Dankzij het Enerzy-foam geniet je van een verbeterde soepelheid en stabiliteit, wat gecombineerd wordt met een veerkrachtige voortstuwing. Dit foam is namelijk 15% veerkrachtiger dan standaard EVA-foam wat verwerkt is in veel andere hardloopschoenen. Bij de hiel en middenvoet is gekozen voor een Mizuno Wave-structuur waarbij twee verschillende EVA foam materialen met verschillende hardheid op elkaar zijn geplaatst. Dit zorgt voor een betere stabiliteit zonder in te leveren op demping. Bij iedere stap die je zet zal de landing deels worden opgevangen en volgt er een springveer-effect door de golvende foams.

  Bovenwerk

  Een bovenwerk van airmesh laat zweet ontsnappen, terwijl de toepassing van Gore-Tex® ervoor zorgt dat de schoen waterdicht is van buitenaf. Het bovenwerk is deels gemaakt van gerecyclede materialen. Op deze manier streeft Mizuno ernaar haar producten steeds milieuvriendelijker te maken.

  Slijtzool

  De X10-slijtzool geeft tijdens het hardlopen grip bij natte en droge omstandigheden. Ook is deze slijtzool gemaakt om lang mee te kunnen gaan. De X10-slijtzool is gemaakt van carbon en biedt op strategische plekken extra ondersteuning. Hierbij is er extra ondersteuning bij de hiel om tractie te verhogen. Ga de uitdaging aan en overwin elk ruw terrein met de Mizuno Wave Ibuki 4 GTX!
 • Artikelnummer:J1GK2259-21
  Merk:Mizuno
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:22 mm
  Hielhoogte:30 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 255 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor