Mizuno Wave Rider TT Dames

Gratis verzending
 • Voor avonturen op de weg en off-road is de Mizuno Wave Rider TT de schoen voor jou. Een hybride trailschoen met extra demping voor verharde wegen en een speciale buitenzool voor extra grip op trails! Geniet van het perfecte balans tussen grip, bescherming en stabiliteit en verken ongerepte natuurgebieden met deze trailschoen!

  Tussenzool

  De tussenzool van de Wave Rider TT bevat dempende materialen en heeft een ondersteunende functie. Over de volledige lengte van de tussenzool is er U4ic-foam geplaatst. Dit foam levert demping, schokabsorptie en extra stabiliteit. Verder heeft de tussenzool het U4icX-foam op strategische plekken om voor extra demping te zorgen en een fijne afwikkeling van hiel naar teen. In de tussenzool is verder een Wave-plaat geplaatst, dit is een plastic plaat dat onderdeel is van de Wave-technologie. De plaat is golvend en zorgt voor een stabiele landing en extra veerkracht bij de afzet.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van mesh maakt de Wave Rider TT zeer ademend en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen.

  Slijtzool

  Dankzij de Wgrip-slijtzool krijg je tijdens het hardlopen een optimale grip op trailpaden. De noppen staan in verschillende richtingen zodat je horizontale en verticale grip krijgt tijdens elke stap. Door het rubber zal je superieure grip opmerken op zowel droge als natte ondergronden. Ga op pad met de Mizuno Wave Rider TT en ontdek nieuwe trailroutes!
 • Artikelnummer:J1GD2232-21
  Merk:Mizuno
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:19 mm
  Hielhoogte:31 mm
  Offset:12 mm
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor