New Balance Fresh Foam X 860v13 Heren

Gratis verzending
 • De New Balance Fresh Foam X 860v13 is een comfortabele antipronatie hardloopschoen. Hij is ideaal voor afstanden van 5 tot 42 km en geeft jou een soepele en zachte afwikkeling. De schoen geeft veel stabiliteit en een gemiddelde demping. Hoewel hij net zo stabiel is als zijn voorganger voelt deze wel soepeler en zachter aan. De Fresh Foam X 860v13 is geproduceerd volgens de New Balance Green Leaf standaard. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, organische materialen en restmaterialen.

  Het bovenwerk is gemaakt van iets dikker, naadloos meshmateriaal voor een goede omsluiting. Het voelt zacht aan en draagt luchtig dankzij de ademende kwaliteiten. De speciale borduursels op de mediale zijde van de middenvoet houden de voet goed in bedwang. Dit is extra prettig wanneer je vermoeid raakt en meer naar binnen gaat bewegen. Het New Balance logo is tot slot reflecterend wat maakt dat je beter zichtbaar bent in het donker.

  De tussenzool bestaat uit meerdere lagen die samen zorgen voor een zachter gevoel en meer energieteruggave dan zijn voorganger. Onder de middenvoet zit Dual Density materiaal wat samenwerkt met de hoefijzervorm in de onderste laag van de tussenzool. Dit maakt dat je gelijkmatig naar voren wordt geleid om overpronatie te voorkomen. De toplaag van de tussenzool is zachter en onder de midden- en voorvoet geplaatst voor een zachter en “ bouncy” gevoel bij het afwikkelen van de voet.

  De slijtzool heeft het kenmerkende ontwerp van de meeste FreshFoam middelen. Het is opgebouwd uit verschillende materialen met verschillende vormen, specifiek voor de fase van afwikkeling. Zo loopt hij aan de binnenzijde helemaal door onder de middenvoet voor extra stevigheid. Onder voorvoet is de slijtzool iets zachter en heeft deze meer ruimte tussen de elementen voor een soepele afzet.

 • Artikelnummer:M860K13D
  Merk:New Balance
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:17 mm
  Hielhoogte:27 mm
  Offset:10 mm
  Gewicht:Ca. 309 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor