Black Friday Deals
15% extra korting op ASICS met code BF15ASICS
Bekijk alle deals

New Balance FuelCell Trail Summit Unknown v3 Dames

Vanaf € 118,96 MSRP: Normale prijs € 139,95 15% korting!
Gratis verzending
De New Balance Fuelcell Trail Summit Unknown v3 is een trailschoen voor de neutrale hardloper. Deze trailschoen is ontworpen voor het lopen ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
WTUNKNT3B
Merk
New Balance
Kleur
Groen
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 236 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving New Balance FuelCell Trail Summit Unknown v3 Dames

De New Balance Fuelcell Trail Summit Unknown v3 is een trailschoen voor de neutrale hardloper. Deze trailschoen is ontworpen voor het lopen van trainingen op een snel tempo over de trails. Je kan de Fuelcell Trail Summit ook gebruiken als wedstrijdschoen, door de comfortabele Fuelcell demping.

Deze trailschoen heeft het New Balance Green Leaf label, wat betekent dat 50% of meer van de materialen gerecycled en milieuvriendelijk zijn. Daarmee is de keuze voor de Trail Summit Unknown v3 ook een duurzame keuze.

Het bovenwerk is zo gemaakt dat je met je voet niet op de zool staat, maar in de zool. Dat geeft tijdens trailrunning extra stabiliteit. Bij het teengedeelte van de schoen is er een extra beschermlaag die bestand is tegen stenen en takken. De tong van deze trailschoen is zo gemaakt dat vuil wordt buitengehouden.

De Trail Summit Unknown V3 heeft een FuelCell-tussenzool die veel wordt gebruikt bij de categorie wedstrijdschoenen van New Balance. Dit schuim is extra veerkrachtig en geeft veel demping en energieteruggave. Deze hardloopschoen geeft jou een voortstuwend gevoel.

De Hydrohesion rubberen slijtzool geeft jou grip in droge en natte omstandigheden. Onder de voorvoet is een Rock Stop Plate geplaatst die jouw voeten beschermen op rotsachtig en oneffen terrein. Ga geen uitdaging uit de weg en loop de trails met veel vertrouwen en stabiliteit op de Fuelcell Trail Summit Unknown v3.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23482klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.