Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames

Vanaf € 189,95
Gratis verzending
 • Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames
 • Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames
 • Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames
 • Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames
 • Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames
De Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 zijn comfortabele en neutrale hardloopschoenen. De schoenen zijn ontworpen voor het lopen van lange ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
DR2660-201
Merk
Nike
Kleur
Oranje
Artikelgroep
Allround hardloopschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
31 mm
Hielhoogte
40 mm
Offset
9 mm
Gewicht
ca. 258 gram
Geslacht
Dames
Discipline
Allround
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 Dames

De Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 zijn comfortabele en neutrale hardloopschoenen. De schoenen zijn ontworpen voor het lopen van lange afstanden en heeft enorm veel demping. Deze dagelijkse hardloopschoen is vernieuwd van bovenwerk tot slijtzool ten opzichte van zijn voorganger.

Wat zijn de vernieuwingen? De hielclip is kleiner gemaakt en nauwkeuriger geplaatst om de enkel te ondersteunen. Bovendien is de tussenzool breder en dikker om de stabiliteit en het comfort te verbeteren. Tot slot is de slijtzool aangepast om een soepelere afwikkeling te bevorderen.

Een speciaal ontwikkeld Flyknit bovenwerk geeft ventilatie op de plekken waar je het nodig hebt. Dit geeft een pasvorm die comfortabel, maar ook heel stevig is. Het vetersysteem bij de middenvoet zorgt voor stabiliteit en ondersteuning.

Nike ZoomX-foam is responsief en licht en zorgt voor een veerkrachtig gevoel bij elke stap die je zet. De zool is ook wat dikker ten opzichte van de voorganger waardoor je een zachtere loopervaring krijgt. De tussenzool heeft een rocker vorm zodat de overgang van hiel naar voorvoet soepel verloopt. De brede zoolbasis zorgt voor een stabiele ervaring en geeft bij elke stap energie terug.

De slijtzool heeft een wafelpatroon en geeft grip waar je het nodig hebt. Op basis van onderzoeken is het patroon van de slijtzool gewijzigd. De slijtzool is niet doorgetrokken, maar bestaat uit drie verschillende zones zodat de natuurlijke voetafwikkeling wordt gestimuleerd.

Zoek je een stabiele, maar ook ultradempende hardloopschoen? Overweeg dan zeker de Nike Invincible Run Flyknit 3 als jouw nieuwe trainingspartner.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23761klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.