On Cloud X 3 Dames

Gratis verzending
  • Voor de neutrale hardloper is de On Cloud X 3 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

    Tussenzool

    De Cloud X 3 beschikt over het reactieve Helion™-dempingsmateriaal dat voor veel demping zorgt bij iedere stap die je zet. Het Helion™-foam wordt gecombineerd met de unieke CloudTec®-technologie. CloudTec® zijn de ‘wolkjes' die zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken je landing daardoor extra zacht. Zodra je voeten de grond geraakt hebben, blijven de Clouds stevig op hun plek zitten zodat je verder kunt met een krachtige afzet. De krachtige afzet komt door een Speedboard®-plaat die je van een actieve en responsieve afzet verzekert.

    Bovenwerk

    De Cloud X heeft een modern bovenwerk dat uit drie lagen bestaat en op duurzame basis is ontworpen. Het 3-laags mesh heeft een geweven patroon. In bepaalde zones heeft het bovenwerk een open structuur voor een optimaal ademend vermogen en verhoogde flexibiliteit. Bij andere delen is de structuur meer gesloten voor verhoogde duurzaamheid en goede ondersteuning. Meer dan 90% van het bovenwerk bestaat uit gerecycled polyester, duurzaamheid en comfort komen samen bij de Cloud X.

    Slijtzool

    Met een rubberen slijtzool zorgt de schoen voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De griprubberverbinding om de buitenzool is ontwikkeld met een verbeterd tractiepatroon, voor meer grip tijdens je run. Door de buitenzool kan je vol vertrouwen op snelheid hardlopen zonder te hoeven nadenken of je grip verliest, ook tijdens regenachtige dagen. Haal het meeste uit je hardloopsessie met de On Cloud X 3!
  • Artikelnummer:60.97791
    Merk:On
    Kleur:Multi
    Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
    Schoentype:Neutraal
    Offset:7 mm
    Gewicht:ca. 201 gram
    Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor