Black Friday Deals
15% extra korting op ASICS met code BF15ASICS
Bekijk alle deals

On Cloudmonster Dames

Vanaf € 169,95
Gratis verzending
 • On Cloudmonster Dames
 • On Cloudmonster Dames
 • On Cloudmonster Dames
De On Cloudmonster is een neutrale en allround hardloopschoen van On gericht op maximale demping en comfort voor elke training. Of je nu ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
61.98652
Merk
On
Kleur
Oranje
Artikelgroep
Allround hardloopschoenen
Schoentype
Neutraal
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 230 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving On Cloudmonster Dames

De On Cloudmonster is een neutrale en allround hardloopschoen van On gericht op maximale demping en comfort voor elke training. Of je nu van plan bent om een lange duurloop te lopen, een korte herstelrun of gewoon je dagelijkse trainingsrondje, de On Cloudmonster kan je altijd aantrekken.

De On Cloudmonster is de overtreffende trap qua demping ten opzichte van de On Cloudflyer en de On Cloudstratus. Dit nieuwste model van On heeft Max CloudTec demping, dit zijn de grootste CloudTec-elementen ooit. Deze demping geeft een zachte landing en veel energie teruggave. De Cloud-elementen, de “wolkjes” die je in de zool ziet, werken samen om de druk die tijdens de impact van de landing ontstaat, te verdelen over de gehele voet.

De CloudTec-technologie in de Cloudmonster werkt samen met Helion superfoam en een op maat gemaakt Speedboard, wat een plastic plaat is, die zorgt voor stabiliteit en een explosieve afzet naar de voorvoet. Deze afzet naar de voorvoet wordt bovendien gestimuleerd door de ronde vorm van de zool.

Het bovenwerk van de On Cloudmonster is zacht en aangenaam. De dunne schoenlip zit prettig rondom de voet. De On Cloudmonster is voor meer dan 30% gemaakt uit gerecyclede materialen. Zo bestaat de inlegzool en het bovenwerk uit gerecycled polyester.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23482klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.