On Cloudmonster Hyper Dames

Gratis verzending
 • De On Cloudmonster Hyper is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. De Cloudmonster Hyper is een echte alleskunner. De schoen is prima voor je dagelijkse runs, maar leent door zijn snelle karakter ook uitermate goed voor je tempo- en intervaltrainingen. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  Dit model heeft het ultrazachte Helion™ HyperFoam gemaakt van Pebax®. Ook als je het tijdens je run zwaarder krijgt, biedt Helion™ HyperFoam hoge mate van energieteruggave, zodat je op snelheid kunt blijven rennen. In combinatie met de Max CloudTec®-technologie vindt er een nieuwe dimensie plaats van zachte demping en een naadloze gewichtsoverdracht voor extra comfort. Dit zijn de grootste Cloud-elementen ooit en vouwen diagonaal samen bij elke stap, zodat je niet wordt afgeremd tijdens het hardlopen.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk is gemaakt van Swiss-Engineered mesh. Door het ademende vermogen van het bovenwerk blijven je voeten comfortabel. Het bovenwerk bestaat verder gerecycled polyester. Onder andere op deze manier probeert On zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  De schoen beschikt over een vernieuwde rubberverbinding met verbeterd tractiepatroon, zodat je uit de voeten kunt op verschillende ondergronden en je op snelheid kunt blijven hardlopen. Loop je eigen tempo op de On Cloudmonster Hyper en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:3WE10121906
  Merk:On
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 210 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor