On Cloudmonster Hyper Heren

Gratis verzending
 • De On Cloudmonster Hyper is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Het is een uitstekende hardloopschoen voor dagelijkse runs, maar door zijn snelle karakter ideaal voor tempo- en intervaltrainingen. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  Dit model heeft het ultrazachte Helion™ HyperFoam gemaakt van Pebax®. Ook als je het tijdens je run zwaarder krijgt, biedt Helion™ HyperFoam hoge mate van energieteruggave, zodat je op snelheid kunt blijven rennen. In combinatie met de Max CloudTec®-technologie vindt er een nieuwe dimensie plaats van zachte demping en een naadloze gewichtsoverdracht voor extra comfort. Dit zijn de grootste Cloud-elementen ooit en vouwen diagonaal samen bij elke stap, zodat je niet wordt afgeremd tijdens het hardlopen.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Swiss-Engineered mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel. Het bovenwerk bestaat verder gerecycled polyester. Onder andere op deze manier probeert On zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  De schoen beschikt over een vernieuwde rubberverbinding met verbeterd tractiepatroon, zodat je uit de voeten kunt op verschillende ondergronden en je op snelheid kunt blijven hardlopen. De On Cloudmonster Hyper is de allrounder die jouw loopervaring zal boosten!
 • Artikelnummer:3ME10131906
  Merk:On
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 265 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor