On Cloudrunner 2 Dames

Vanaf: € 159,95
Gratis verzending
 • Welk hardloopniveau je ook hebt, de On Cloudrunner 2 is de ideale neutrale allround schoen. Korte of lange runs maken; de Cloudrunner doet het allemaal. Dit maakt hem geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De tussenzool van de Cloudrunner bestaat uit het reactieve Helion™ SuperFoam-dempingsmateriaal met de CloudTec®-techniek. Deze combinatie is gemaakt voor explosieve bewegingen. Het geeft goede demping zonder het energieke gevoel te verminderen. CloudTec® zijn de ‘wolkjes' die zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken je landing daardoor extra zacht. Zodra je voeten de grond geraakt hebben, blijven de Clouds stevig op hun plek zitten zodat je verder kunt met een krachtige afzet. Verder heeft de tussenzool een op maat gemaakte Speedboard®-plaat om iedere stap energiek te maken.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Swiss-Engineered mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel. Het bovenwerk bestaat verder voor 100% uit gerecycled polyester. Onder andere op deze manier probeert On zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  De schoen beschikt over een vernieuwde rubberverbinding met verbeterd tractiepatroon, zodat je uit de voeten kunt op verschillende ondergronden en je op snelheid kunt blijven hardlopen. Loop je eigen tempo op de On Cloudrunner 2 en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:3WE10132019
  Merk:On
  Kleur:Paars
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:21 mm
  Hielhoogte:31 mm
  Offset:10 mm
  Gewicht:ca. 230 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:On Cloudrunner
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor