On Cloudrunner 2 (Wide) Heren

Vanaf: € 159,95
Gratis verzending
 • De On Cloudrunner 2 is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Deze schoen heeft een brede leest (Wide), wat ideaal is voor mensen met brede voeten, wiens voeten in een reguliere leest teveel gaan knellen. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De Cloudrunner beschikt over het reactieve Helion™ superfoam-dempingsmateriaal dat voor veel demping zorgt bij iedere stap die je zet. Het Helion™ SuperFoam wordt gecombineerd met de unieke CloudTec®-technologie. CloudTec® zijn de ‘wolkjes' die zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken je landing daardoor extra zacht. Zodra je voeten de grond geraakt hebben, blijven de Clouds stevig op hun plek zitten zodat je verder kunt met een krachtige afzet. De krachtige afzet komt door een Speedboard®-plaat die je van een actieve en responsieve afzet verzekert.

  Bovenwerk

  Het Swiss-Engineered mesh bovenwerk biedt ondersteuning op strategische plekken rondom de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. In het bovenwerk gebruikt On 100% gerecycled polyester om de impact op het milieu te verminderen.

  Slijtzool

  De schoen beschikt over een vernieuwde rubberverbinding met verbeterd tractiepatroon, zodat je uit de voeten kunt op verschillende ondergronden en je op snelheid kunt blijven hardlopen. De On Cloudrunner 2 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:3ME10322404
  Merk:On
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:21 mm
  Hielhoogte:31 mm
  Offset:10 mm
  Gewicht:ca. 283 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:On Cloudrunner
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor