Shopping Marathon tot 42% korting >> Bekijk deals

PureLime Padded Athletic BH Dames

Gratis verzending
  • In de Padded Athletic sportbeha wordt maximale ondersteuning gecombineerd met een prachtige pasvorm door de voorgevormde cups. De sportbeha is uitermate geschikt voor vrouwen als hardlopen en fitness. Doordat de beha hoog aansluit en er gebruik wordt gemaakt van zachte, vochtregulerende materialen zit deze sportbeha zeer comfortabel.

    Mooie pasvorm én ondersteuning door voorgevormde cups
    De speciaal in de beha verwerkte cups zijn gemaakt van een voorgevormd en naadloos materiaal. Hierdoor wordt de beha onzichtbaar onder sportkleding gedragen en irritatie van de huid en tepel vermeden. De borsten worden door de cups van elkaar gescheiden, waardoor bewegingen worden tegengegaan. De sportbeha heeft een stevige, brede onderband van 3 cm. Het zachte materiaal voorkomt schuren of irritatie van de huid. Om het opspringen van de borsten te beperken, heeft dit model een versterkte steungordel op de bovenzijde van de borsten.

    Bandjes, sluiting en materiaal

    De schouderbanden zijn breed en gewatteerd voor een plezierig draagcomfort en stabiliteit. De bandjes zijn in lengte verstelbaar zodat de sportbeha precies op maat afgesteld kan worden. Door een verstelbare clip tussen de schouderbanden, kunnen de banden ook kruislings gedragen worden voor extra steun. De sportbeha heeft een breed rugpand van 5 tot 6 centimeter met een sluiting van 3 of 4 rijen haakjes, dit is afhankelijk van de cupmaat. De sportbeha is gemaakt van vochtregulerende en ademende materialen Dit zorgt ervoor dat de huid droog blijft aanvoelen tijdens en na het sporten.

  • Artikelnummer:0095-2620
    Kleur:Zwart
    Merk:PureLime
    Artikelgroep:Sport-BH's
    Geslacht:Dames