Salomon Ultra Glide 2 Dames

MSRP € 149,95
Vanaf: € 74,95
Gratis verzending
 • De Ultra Glide 2 zijn comfortabele trailschoenen. Salomon biedt lichtgewicht comfort, een optimale pasvorm en veel grip zodat je alle terreinen aan kunt. De Ultra Glide 2 trailschoenen zijn speciaal ontworpen voor het lopen van lange afstanden op onverharde paden en op niet al te technische trailpaden.

  Wat zijn de updates? De grootste update zien we in het bovenwerk van deze trailschoen. Het lichtgewicht en duurzame Engineered mesh biedt optimale ondersteuning en houdt je voeten op zijn plaats. Er zijn extra verstevigingen aangebracht bij het teengedeelte om je voeten te beschermen tegen scherpe obstakels.

  Het 3D Stretch Air Mesh-bovenwerk biedt een zeer hoog ademend vermogen en veel flexibiliteit. De Sensifit-technologie aan de binnenkant van de schoen omsluit de voet. Het past de voorvoet en middenvoet ondersteuning aan aan je voeten, zodat je gedurende de lange afstanden continue demping en ondersteuning ervaart. Het Quicklace-systeem bevat een minimalistisch en sterke veter die je gemakkelijk met één hand aan kunt trekken.

  De lichtgewicht tussenzool is gemaakt van responsief schuim. De combinatie van EVA - en Olefin [OBC] materiaal zorgt voor langdurige demping en veerkrachtige energieteruggave. De gebogen geometrie (Reverse Camber genoemd) van de tussenzool versterkt het responsieve karakter en de energieteruggave.

  De slijtzool bestaat uit Contagrip® MA. Dit materiaal zorgt voor grip op de meest uiteenlopende ondergronden. Zowel de geometrie als de rubbersamenstelling zijn in balans voor vertrouwen op natte, droge, harde of losse ondergronden. Daarnaast is de slijtzool duurzaam op lange termijn. Het noppenprofiel is aangepast ten opzichte van de voorganger. De noppen hebben nu een lengte van 3,5mm in plaats van 4mm.

 • Artikelnummer:L47124800
  Merk:Salomon
  Kleur:Paars
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:26 mm
  Hielhoogte:32 mm
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 240 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:Salomon Ultra Glide
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor