Saucony Ride 15 TR Heren

Gratis verzending
 • De Saucony Ride 15 TR is een multi-inzetbare schoen die beschouwd kan worden als een echte road-to-trail schoen. Dit model beschikt over de essentiële eigenschappen om zowel functioneel te zijn op verharde paden als op onverharde paden. Naast een goede demping bij het lopen op wegen, biedt de schoen ook een goede grip op ongelijke ondergrond. Het avontuur wacht op je met deze trailschoen, klaar om je te begeleiden op ruige ondergronden!

  Tussenzool

  Het PWRRUN+-dempingsmateriaal zorgt voor goede demping en energieteruggave en voor een super comfortabel gevoel onder de voet. Het heeft een lagere dichtheid en is geformuleerd om de zachtheid te vergroten. Het geeft het beste in alle zes aspecten van demping: impactabsorptie, pasrespons, drukvermindering, energieteruggave, duurzaamheid en gewicht. Een protectie-plaat in de tussenzool biedt een buffer tegen rotsen zonder extra gewicht toe te voegen, zodat je zelfs de gevaarlijkste trails kunt aangaan. De plaat helpt je ook bij het behendig bewegen over de trailpaden. Met de uitgesneden tussenzool en het diepere voetbed sta je in de schoen in plaats van erop, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Bovendien draag je de Ride TR extra comfortabel door de PWRRUN+ inlegzool. De inlegzool zorgt voor een extra laag demping.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van de Ride TR is gemaakt met FORMFIT-technologie, dit laat het bovenwerk samenwerken met het voetbed en de wanden van de tussenzool. Zo verzinkt de voet als het ware in de hardloopschoen, wat een goed lockdown gevoel geeft en de nodige stabiliteit. Het bovenwerk is verder gemaakt van mesh en gerecyclede materialen.

  Slijtzool

  Trotseer puin en gruis met het vernieuwd profielpatroon en ervaar maximale tractie en grip dankzij het PWRTRAC-rubber. De 3-delige PWRTRAC-buitenzool biedt ongekende tractie op oneffen ondergrond en meer flexibiliteit voor een soepelere pas. Maak je trailervaring compleet met de Saucony Ride 15 TR trailschoen!
 • Artikelnummer:S20775-15
  Merk:Saucony
  Kleur:Grijs
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:27 mm
  Hielhoogte:35 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 261 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor