Saucony Sinister Heren

Vanaf € 179,95
Gratis verzending
De Saucony Sinister is een wedstrijdschoen voor de neutrale loper. Deze lichtgewicht hardloopschoen zonder plaat, maar met het ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
S29097-05
Merk
Saucony
Kleur
Fluorgeel
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
19 mm
Hielhoogte
25 mm
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 139 gram
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Saucony Sinister Heren

De Saucony Sinister is een wedstrijdschoen voor de neutrale loper. Deze lichtgewicht hardloopschoen zonder plaat, maar met het veerkrachtige PWRRUN PB foam zorgt voor nieuwe persoonlijke records op de 5 en 10km.

Het gestroomlijnde bovenwerk is ontworpen om gewicht te besparen. Het mono mesh materiaal in het bovenwerk is enorm ademend en zorgt ervoor dat je voeten droog en comfortabel blijven. De zachte schoenlip sluit op een prettige manier rondom de voet. De Sinister heeft een goede lockdown dankzij de verstevigingen rondom de middenvoet. De hielkap is flexibel en geeft geen druk op de achillespees.

In de tussenzool zien we het PWRRUN PB foam, wat we ook kennen van de Saucony Endorphin Pro. PWRRUN PB is 40% lichter dan normaal EVA-materiaal wat in veel allround hardloopschoenen wordt gebruikt. Dit foam geeft veel demping en energieteruggave bij elke stap die je zet.

De rubberen slijtzool met noppen in horizontale en verticale richting geven de Sinister een goede grip in zowel droge als natte omstandigheden. Door de volledig doorgetrokken slijtzool heb je bovendien veel grondcontact zodat je op hoog tempo kunt blijven versnellen. Verhoog je tempo en zet nieuwe records neer met de Saucony Sinister.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23772klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.