adidas Adizero Adios Pro 3 Heren

Gratis verzending
 • De adidas Adizero Adios Pro 3 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. Behalve dat het een succesvolle marathonschoen is, is de Adizero Adios Pro ook ideaal voor langere duurlopen in een hoger tempo. Ontworpen voor topprestaties tijdens elke race, deze wedstrijdschoen versnelt je naar de overwinning!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  Deze schoen is uitgerust met adidas haar ultralichte Lightstrike Pro-foam. Dit dempingsmateriaal slaat meer energie op dan ieder ander dempingsmateriaal wat adidas tot nu toe heeft ontwikkeld. Vervolgens geeft het ook nagenoeg alle energie terug, waardoor er zeer weinig energie verloren gaat. De superlichte demping zorgt voor next-level snelheid. Naast de Carbon plaat onder de hiel zitten er met Carbon verrijkte EnergyRods onder de voorvoet. EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet en geven veel energie terug. Hierdoor ervaar je een zeer energieke afzet. Door de geometrie van de wedstrijdschoen ervaar je een krachtige overgang en afwikkeling die je helpt sneller en met minder inspanning te lopen.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van mesh is niet alleen zeer goed ademend, maar zorgt ook voor een comfortabele hardloopervaring. Het bovenwerk bestaat voor 50% uit gerecyclede materialen. Onder andere op deze manier probeert adidas zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  De Premium Continental™ Rubber-slijtzool voorkomt dat je uitglijdt op zowel droog als nat terrein en bijt zich vast in de ondergrond. Met de adidas Adizero Adios Pro 3 ben je klaar om te presteren! Ervaar de perfecte balans tussen snelheid, comfort en duurzaamheid.
 • Artikelnummer:IG6443
  Merk:adidas
  Kleur:Rood
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:33 mm
  Hielhoogte:39.5 mm
  Offset:6.5 mm
  Gewicht:ca. 213 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:Adizero Adios Pro
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor