adidas Adizero Prime X 2 Strung Unisex

Gratis verzending
 • De adidas Adizero Prime 2 X Strung is een snelle schoen gemaakt voor hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. De Adizero Prime is de perfecte schoen voor afstanden tot en met de marathon, maar ook voor lange duurlopen in een hoog tempo. Ontworpen voor topprestaties tijdens elke race, deze wedstrijdschoen versnelt je naar de overwinning!

  Tussenzool

  Het Lightstrike Pro-foam is een foam die veel energie teruggeeft tijdens iedere stap die je zet. Het foam zorgt voor een hoogwaardig comfort en is een ideaal foam voor je langere runs. De superlichte demping zorgt voor next-level snelheid. Tussen het foam-materiaal ligt onder de hak een Carbon-plaat en onder de voorvoet EnergyRods die met carbon verrijkt zijn. De EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet. Ze geven veel energie terug en bieden flexibiliteit. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet. De Carbon-plaat in de hak vangt de impact op bij een haklanding. Dankzij de geometrie van de wedstrijdschoen ervaar je een krachtige overgang en afwikkeling waardoor je met minder moeite sneller kunt lopen.

  Bovenwerk

  Om optimaal comfort en ondersteuning te bieden, is de Adizero Prime X Strung voorzien van het innovatieve Strung-bovenwerk. Strung is een textiel innovatie die gegevens van sporters gebruikt om dynamisch materiaal af te stemmen op de behoeften van sporters. Strung is flexibel en lichtgewicht, waarbij het een naadloze cocon-shape rond de voet biedt.

  Slijtzool

  Tijdens het hardlopen biedt de schoen goede grip en tractie door de rubberen slijtzool. Met de adidas Adizero Prime 2 X Strung zullen je prestaties nieuwe hoogten bereiken en je laten stralen.
 • Artikelnummer:HP9709
  Merk:adidas
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:43,5 mm
  Hielhoogte:50 mm
  Offset:6.5 mm
  Gewicht:ca. 295 gram
  Geslacht:Unisex