adidas Adizero Prime X 2 Strung Unisex

Vanaf € 299,95
Gratis verzending
 • adidas Adizero Prime X 2 Strung Unisex
 • adidas Adizero Prime X 2 Strung Unisex
 • adidas Adizero Prime X 2 Strung Unisex
De adidas Adizero Prime 2 X Strung is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
ID0263
Merk
adidas
Kleur
Zwart
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
43,5 mm
Hielhoogte
50 mm
Offset
6.5 mm
Gewicht
ca. 295 gram
Geslacht
Unisex
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Adizero Prime X 2 Strung Unisex

De adidas Adizero Prime 2 X Strung is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. De Adizero Prime is de perfecte schoen voor afstanden tot en met de marathon, maar ook voor lange duurlopen in een hoog tempo. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

Tussenzool

Deze schoen is uitgerust met adidas haar ultralichte Lightstrike Pro-foam. Dit dempingsmateriaal slaat meer energie op dan ieder ander dempingsmateriaal wat adidas tot nu toe heeft ontwikkeld. Vervolgens geeft het ook nagenoeg alle energie terug, waardoor er zeer weinig energie verloren gaat. De superlichte demping zorgt voor next-level snelheid. Tussen het foam-materiaal ligt onder de hak een Carbon-plaat en onder de voorvoet EnergyRods die met carbon verrijkt zijn. De EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet. Ze geven veel energie terug en bieden flexibiliteit. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet. De Carbon-plaat in de hak vangt de impact op bij een haklanding. Dankzij de geometrie van de wedstrijdschoen ervaar je een krachtige overgang en afwikkeling waardoor je met minder moeite sneller kunt lopen.

Bovenwerk

De Adizero Prime X Strung is voorzien van het innovatieve Strung-bovenwerk. Strung is flexibel en een lichtgewicht, geeft een naadloze cocon-shape rond de voet wat zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning. Strung is een textiel innovatie dat sporters data gebruikt om dynamisch materiaal af te stemmen op de behoeften van de sporter.

Slijtzool

De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Met de adidas Adizero Prime 2 X Strung zullen je prestaties nieuwe hoogten bereiken en je laten stralen.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23994klanten hebben een review geschreven