adidas Adizero Takumi Sen 9 Heren

Gratis verzending
 • De adidas Adizero Takumi Sen 9 is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. De Adizero Takumi Sen is een echte snelheidsduivel, perfect voor wedstrijden tot de halve marathonafstand, trainingen op hogere tempo's en intervallen. Ontworpen om je snelheid, stabiliteit en vertrouwen te vergroten tijdens elke race. Ga voor goud met deze wedstrijdschoen!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  Het Lightstrike Pro-foam is een foam die veel energie teruggeeft tijdens iedere stap die je zet. Het foam zorgt voor een hoogwaardig comfort en is een ideaal foam voor je langere runs. De superlichte demping zorgt voor next-level snelheid. De adidas Adizero Takumi Sen is uitgerust met Energy Rods, dit zijn carbon buisjes. De Energy Rods in de slijtzool spiegelen de middenvoetbeentjes en volgen zo de anatomie van de voorvoet. Deze verminderen het energieverlies bij de teenafzet. Hierdoor is het energierendement zo groot mogelijk en dit zorgt voor een explosieve afzet naar de voorvoet.

  Bovenwerk

  Met een enkellaags Celermesh-bovenwerk zal de Adizero Takumi Sen een ventilerend bovenwerk hebben en zal de schoen niet worden verzwaard. Het bovenwerk zorgt ook voor een goede pasvorm. In het bovenwerk gebruikt adidas ook 50% gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen.

  Slijtzool

  Dit model beschikt over premium Continental™ Rubber, een innovatief type rubber dat goede gripe en tractie biedt bij iedere stap die je zet. Ontworpen met maximale grip, optimale demping en lichtgewicht technologie, helpt de adidas Adizero Takumi Sen 9 je met elke stap dichter bij de finish te komen.
 • Artikelnummer:ID6937
  Merk:adidas
  Kleur:Turquoise
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:27 mm
  Hielhoogte:33 mm
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 181 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:Adizero Takumi Sen
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor