Craft CTM Ultra Carbon Heren

Gratis verzending
  • De Craft CTM Ultra Carbon voor heren zijn neutrale wedstrijdschoenen. De wedstrijdschoenen zijn ideaal om te dragen tijdens het lopen van ultra wedstrijden. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het lopen van zeer lange afstanden. Je kunt de CTM Ultra Carbon uiteraard ook dragen tijdens het lopen van een marathon. Jaren van studie in het laboratorium en het uitvoeren van zeer veel tests heeft de nieuwe Carbon schoen van Craft opgeleverd.

    Het Ultra-bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh. Dit materiaal houdt je voeten koel terwijl jij kilometers verslindt. Het ademt goed en houdt weinig vocht vast. De tussenzool is gemaakt van Vault Foam. Dit zeer lichte dempingsmateriaal geeft een energiek gevoel tijdens het lopen. Het geeft energie terug voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van je eigen energie. In de tussenzool zit een Carbon plaat. Deze plaat geeft een stijf gevoel tijdens het lopen op een rustiger tempo. Maar tijdens het maken van meer snelheid, lijkt het lopen als vanzelf te gaan dankzij die Carbon plaat.

    De rubberen Ultra Trac-slijtzool geeft de gewilde grip en tractie. Ook is het materiaal heel duurzaam, zodat je lang op de schoenen door kunt lopen. Het speciale ontwerp van de slijtzool geeft ook grip op onverharde paden. Een echte trailrun is iets te gek voor de Craft CTM Ultra Carbon, maar maak je dus geen zorgen als je ultra loop je over onverharde paden leidt.

  • Artikelnummer:1910453-503738
    Merk:Craft
    Kleur:Multi
    Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
    Schoentype:Neutraal
    Offset:9,5 mm
    Gewicht:ca. 250 gram
    Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor