Suunto 5

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suunto 5 sporthorloge

De Suunto 5 is een moderne sporthorloge, welke gebruikt wordt bij allerlei sporten. Ga je hardlopen, wielrennen of zwemmen, dan kun je de Suunto 5 altijd gebruiken. Het horloge zit boordevol opties en mogelijkheden. Bij All4running vind je de Suunto 5 G1 en heeft een batterijduur van 20u bij hoog gebruik en 40u laag gebruik.

Suunto is van nature een merk gemaakt voor de avonturiers en dit wordt doorvertaald in de horloges. Sterk, robuust en bestand tegen extreme weersomstandigheden. De Suunto 5 helpt en assisteert je bij trainingen. Het horloge geeft aan waar je bent, hoe lang je aan het sporten bent en welke routes in je eigen bibliotheek hebt staan. Het sporthorloge is waterdicht tot 50 meter. In het water meet het sporthorloge allerlei gegevens, welke je terug kunt vinden in gekoppelde apps van Suunto. Via de Suunto Movescount App kun je andere members volgen. Wil je alle specificaties weten van het Suunto horloge, neem dan een kijkje op de productpagina.

Suunto 5 kopen

Het sporthorloge bestel je online de in de webshop. Er worden geen verzendkosten gerekend en het bestelproces werkt erg makkelijk. Wil je toch meer informatie over het horloge, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit zijn deskundigen en experts op het gebied van sport horloges. De Suunto 5 G1 is een echte eyecatcher met veel functies en mogelijkheden om je sportprestaties te verbeteren.

Bij All4running vind je drie verschillende sporthorloges van Suunto. De 3 Fitness, welke een lichtgewicht is en je tijdens het slapen ook kunt dragen om de slaapactiviteit te meten. De Suunto 5 wordt vaker gebruikt bij watersporten. Met de Suunto 9 beschik je extra over een touch display, kompas en barometer. Personaliseer je Suunto en kies zelf de kleur van het horlogebandje.