Suunto 7

sort-descending

2 producten

Suunto 7 Sporthorloge

De Suunto 7 brengt je sportactiviteiten en je dagelijks leven samen in een gestroomlijnd design van hoogwaardige materialen. Het multisporthorloge slaat de brug tussen twee kanten van hedendaagse sporters; hun doelgerichte sportprestaties enerzijds en anderzijds hun drukke, dagelijks leven. Het sporthorloge meet al je prestaties en inspanningen, maar houdt ook je dagelijkse activiteiten, planning en slaap bij, terwijl het je verbonden houdt met de samenleving.

GPS en navigatie

De GPS-functie van de Suunto 7 staat in verbinding met satellietsignalen zoals GALILEO en GLONASS. Zo weet het geavanceerde sporthorloge altijd waar je bent, hoe hard je loopt en welke afstand je hebt afgelegd. De outdoor maps begeleiden je tijdens het hardlopen in de juiste richting. Deze kaarten zijn ook offline beschikbaar, voor als je je telefoon thuis wilt laten.

Google Wear OS

Het besturingssysteem van de Suunto 7 draait op Google Wear OS. Dit biedt de mogelijkheid je sporthorloge volledig te personaliseren. Check je vlucht en je weekplanning, maar bedien ook gemakkelijk je muziek vanaf je pols. Tevens beschikt het horloge over de nieuwste en veiligere Google Pay-applicatie. De Suunto 7 ondersteunt je niet alleen tijdens je sportprestaties, maar ook tijdens je dagelijks leven.

Verschillende Suunto Sporthorloges

Bij All4running vind je meerdere verschillende sporthorloges van Suunto. De nieuwe Suunto 7 valt tussen de Suunto 9 en de Suutno 5 in. De Suunto 5 bevat iets minder functies, maar is zeer geschikt voor sporters die hun sportprestaties bij willen houden. De Suunto 9 is het grote broertje en perfect voor ultralopers met zijn lange batterijduur. De Suunto 7 biedt je de nauwkeurigheid bij het meten van je sportprestaties van de Suunto 9, maar is ook een zeer stijlvol sporthorloge die ook casual als smartwatch zeker niet misstaat.