Sport-BHs

(75)

Artikelen 1 tot 42 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

BH's


Het is erg van belang om een goede sportbh te dragen, voor een goede support tijdens het hardlopen. De ene bh geeft meer ondersteuning dan de andere bh en de een is wel voorgevormd en de ander niet.

De Pro Classic bh’s van Nike hebben een klassieke stijl en geeft een lichte compressie en een medium ondersteuning aan de borsten. Daarbij maakt Nike gebruik van Dri-Fit materiaal wat ervoor zorgt dat het vocht wordt afgevoerd.

PureLime en Odlo maken gebruik van ondersteuning door voorgevormde cups. De bh’s van PureLime zijn gemaakt van naadloos materiaal, waardoor de bh onzichtbaar is onder de sportkleding. De Support bh van PureLime is gecombineerd met een hartslag sensorstrip aan de binnenkant van de ondersteunende band. Alle hartslagsensoren die een klikbevestiging hebben op de sensorband zijn hierbij te gebruiken. De DNAmic Speed bh van Skins heeft verwijderbare cups en geeft een medium impact ondersteuning. De Ultimate Run en A400 Speed Top bh’s van Shock Absorber vermindert bounce tot 78% en voorkomt schuurplekken door het naadloze binnenwerk.
logo_runningshop_footer