Altra hardloopschoenen

sort-descending

Altra hardloopschoenen kopen?

Altra is een hardloopmerk dat is opgericht in 2009 te Amerika. Ze maken hardloopschoenen voor zowel hardlopen op de weg als ook trailrunning. Altra hardloopschoenen staan bekend om hun Zero Drop (geen hoogteverschil tussen hak en voorvoet) en hun verschillende FootShape pasvormen. De Orginal Footshape biedt veel ruimte in de voorvoet en in de hak. De Standard FootShape is over het algemeen wat smaller en de Slim Fit is de smalste versie die Altra op de markt heeft. Je voeten krijgen meer ruimte zodat ze in een natuurlijke positie kunnen blijven. Hierdoor kan je comfortabel lopen met minder kans op blaren. Altra is populair onder barefoot hardlopers en minimalistische lopers, omdat de Zero Drop het lopen op blote voeten benaderd.

Altra schoenen voor hardlopers

Schoenen van Altra Running zijn ontwikkeld in samenwerking met medici, ontwerpers en topatleten. Door verschillende onderzoeken en analyses heeft Altra drie verschillende foam soorten ontwikkeld. Deze hebben allemaal een unieke responsiviteit, zodat je bij elke run op de juiste manier wordt ondersteund. Bij de hardloopschoenen met wat meer ondersteuning heeft Altra gekozen voor GuideRail-technologie. Je voeten worden op een natuurlijke manier begeleid tijdens de gehele afwikkeling. Daardoor voelen de schoenen comfortabel aan, zonder dat je op een zwaar correctieblok staat.

Altra running shoes

Ben jij een neutrale hardloper en op zoek naar de beste Altra schoenen? Dan is er voldoende keuze, afhankelijk van je doelstelling. De Altra Rivera is een lichtgewicht hardloopschoen en ideaal voor je dagelijkse run, zowel op een gemiddeld als op een sneller tempo. Één dempingsniveau hoger staat de Altra Torin. Deze allrounder geeft veel grondcontact en heeft een wat bredere pasvorm ten opzichte van de Rivera. Fans van maximale demping kunnen het beste kiezen voor de Altra Via Olympus. Deze schoen heeft een extra dikke tussenzool voor effectieve schokdemping en bescherming.

Neutrale hardloopschoenen van Altra:

  • Rivera
  • Torin
  • Via Olympus

Hardloopschoenen Altra met ondersteuning

Altra heeft ook hardloopschoenen voor overpronerende hardlopers. De Altra Provision is een hardloopschoen met een lichte ondersteuning dankzij de GuideRail-technologie. Dit zorgt voor de juiste begeleiding en natuurlijke buiging van de voet. De Altra Paradigm heeft wat meer ondersteuning door een combinatie van GuideRail en StabiliPods. De StabiliPods werken als een stabiliserende driepoot door de drie natuurlijke stabilisatiezones in de voet te vergroten.

Antipronatie hardloopschoenen van Altra:

  • Paradigm
  • Provision

Trailschoenen van Altra

Als je voornamelijk op onverharde ondergrond loopt, dan kan je het beste kiezen voor Altra trailschoenen. Deze schoenen hebben veel grip en beschermen je voeten tegen scherpe obstakels, modder en natte omstandigheden. De Altra Outroad is de “all terrain” trailschoen voor het lopen van trails op zowel verharde als onverharde paden. De meest veelzijdige trailschoen van Altra is de Altra Lone Peak. Deze trailschoen heeft wat meer grip en is daardoor geschikt voor uitdagende en technische trailruns.

Populaire trailschoenen van Altra zijn:

  • Lone Peak
  • Mont Blanc
  • Olympus
  • Superior
  • Timp

Altra wedstrijdschoen kopen

Wedstrijdschoenen van Altra zijn lichter in gewicht en wat dynamischer dan de trainingsschoenen. De Vanish carbon is de snelste wedstrijdschoen met een carbonplaat en zeer veerkrachtig Altra EGO Pro-foam. De temposchoen van Altra, de Vanish Tempo, heeft hetzelfde dempingsmateriaal, maar heeft geen carbonplaat waardoor je een wat soepelere loopervaring krijgt. Ben je liefhebber van een directe wedstrijdschoen met relatief weinig demping? Kies dan voor de Altra Escalante Racer met een dunne tussenzool en zeer ademend bovenwerk.

Altra wedstrijdschoenen:

  • Vanish Tempo
  • Vanish Carbon
  • Escalante Racer
Altra hardloopschoenen sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van Altra running schoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft Altra hardloopschoenen voor heren en dames. Sommige Altra hardloopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze Altra producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Altra hardloopschoenen.

Click here to visit our Shoe Advisor