Asics GT-2000 6

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics GT-2000 6

De vernieuwde Asics GT-2000 6 is de zesde versie van dit model antipronatie hardloopschoenen. Het model is compleet vernieuwd qua technologie ten opzichte van de voorgangers. Zowel de binnenzool als het bovenwerk zijn volledig vernieuwd. Wel biedt de Asics GT-2000 6 nog steeds de vertrouwde steun die we ook van de eerdere varianten gewend zijn.

De Fluidride tussenzool is vervangen door een FlyteFoam middelzool die over de volledige lengte van de schoen is verwerkt. Het FlyteFoam materiaal is een stuk lichter ten opzichte van het Fluidride materiaal wat een duidelijk verschil maakt in het gewicht van de schoenen.

Daarnaast is het bovenwerk aangepast in vergelijking met de voorgangers. Het bovenwerk is volledig naadloos geworden waardoor de pasvorm van de schoenen nog optimaler zou moeten zijn. Tevens zijn er ventilatie openingen gemaakt die ervoor moeten zorgen dat de schoen nog beter kan ademenen.

Met de vernieuwingen zou de Asics GT-2000 6 de verwachtingen van de loper moeten overtreffen.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.