ASICS ASICS GT-2000

Producten 1-30 van 74

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 74

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS GT-2000 hardloopschoenen

De ASICS GT-2000 zijn hardloopschoenen voor overpronerende lopers. De GT-2000 is geschikt voor het lopen van lange afstanden. Niet voor niets zijn de ASICS GT-2000 al jaren populaire hardloopschoenen onder de overpronerende lopers. De antipronatie schoenen gaan vele kilometers mee en hebben een hoog draagcomfort. Onderhand zijn er al acht versies van de GT-2000 op de markt gebracht.

Allround hardloopschoenen ASICS GT-2000

De hardloopschoenen GT-2000 hebben een hoog draagcomfort en dat komt door verschillende technologieën in de schoenen. Het bovenwerk is gemaakt van Engineered Mesh materiaal en bevat een hoog ademend vermogen om overtollig zweet af te voeren. Het vochtmanagement is belangrijk in schoenen, zodat je langer met droge voeten kunt hardlopen. Zowel in de voor- als achtervoet is er meer GEL toegevoegd om goede demping te bieden. De Dynamic Duomax-technologie en het Trusstic System bieden stabiliteit en ondersteuning voor overpronerende lopers door te voorkomen dat de voeten tijdens het lopen naar binnen rollen.

In de nieuwe serie GT-2000 8 zitten smallere en bredere versies voor dames en heren. En heeft ASICS een trailschoen variant uitgebracht. De GT-2000 8 trailschoenen bevatten noppen voor extra grip op onverharde ondergronden.


Met de ASICS GT-2000 voor heren of dames kies je voor allround hardloopschoenen. Geschikt voor de overpronerende hardlopers om veel kilometers op een verharde weg te rennen. De hardloopschoenen zijn in verschillende kleuren beschikbaar in de webshop en worden gratis bij je thuisbezorgd. Heb je toch nog vragen over de ASICS GT-2000 hardloopschoenen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze. Of maak een afspraak voor een gratis analyse in een van onze fysieke winkels in Nederland

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.