ASICS GT-4000

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ASICS GT-4000 allround hardloopschoenen

De ASICS GT-4000 zijn antipronatie schoenen. De GT-4000 is nu bij versie twee, maar is een combinatie van twee andere legendarische modellen, namelijk de ASICS GT-3000 en de ASICS Gel Foundation. De GT-4000 hardloopschoenen staat voor stabiliteit en ondersteuning tot het laatste moment van de afwikkeling van je voeten. ASICS GT-4000 staat voor veel kilometers, goede demping en betrouwbaarheid. Een goede schoen voor overpronerende lopers.

Hoog comfort met veel demping

Door het Guidance Trusstic System in de schoenen en de Duomax technologie wordt stabiliteit gerealiseerd voor de overpronerende lopers. Naast de stabiliteit bieden de schoenen ook veel comfort. Dit komt door de tussenzool van FlyteFoam Proper-materiaal. Dit materiaal zorgt voor de juiste demping en responsiviteit in de schoenen. Hiermee ben je bij iedere stap verzekerd van het comfortabel gevoel van de ASICS GT-4000 hardloopschoenen. Het Mesh bovenwerk zorgt voor een fijn gevoel om de voeten heen en biedt het ademend vermogen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.