Brede hardloopschoenen

sort-descending

Hardloopschoenen voor brede voeten kopen?

De afgelopen jaren zien we een forse toename van het aantal hardloopschoenen die speciaal ontworpen zijn voor hardlopers met bredere voeten. Zoveel verschillende voeten, zoveel verschillende wensen. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde voetvorm heeft en daarom bieden we een uitgebreide selectie aan brede en extra brede hardloopschoenen voor zowel dames als heren. De brede hardloopschoenen worden aangeduid met 'wide' of 'extra wide', zo herken je de bredere schoenen ook in de webshop van All4running. Als je brede voeten hebt, kan de zoektocht naar de juiste schoen een uitdaging zijn. De breedte van de hardloopschoen is erg belangrijk voor een comfortabele loopervaring. Onze speciale brede hardloopschoenen bieden niet alleen de juiste breedte, maar zijn ook nog eens stijlvol en functioneel.

Welke merken hebben brede hardloopschoenen?

Bij All4running geloven we dat iedere hardloper hardloopschoenen verdient die perfect passen. Onze 'wide' en 'extra wide' collectie omvat topmerken die bekend staan om hun kwaliteit en comfort, zoals ASICS, Brooks, HOKA, New Balance, Nike, On, Salomon en Saucony. Ben je op zoek naar een fijn model met een brede pasvorm? Modellen als de Saucony Ride, Salomon Speedcross, Nike Air Zoom Pegasus en ASICS Gel Kayano zijn erg geliefd. Er zijn een aantal merken waarbij het aantal modellen aan brede hardloopschoenen erg groot is, bijvoorbeeld bij HOKA, Brooks en New Balance. Toch is er van de meeste hardloopschoenen een variant voor bredere voeten verkrijgbaar, deze kunnen mogelijk nabesteld worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Hoe weet je of je bredere hardloopschoenen nodig hebt?

Niet iedere hardloper realiseert zich dat hij of zij brede hardloopschoenen nodig heeft. De indicatie voor de breedte is als volgt: er mag weinig druk op de kleine teen staan en slechts een lichte druk op de grote teen. Zorg er altijd voor dat je ruimte bij jouw tenen hebt, ongeveer een duimbreedte is een goede maatstaf. Als je merkt dat je schoenen knellen rond de voorvoet of je last hebt van terugkerende blaren op dezelfde plek, dan zou dit een teken kunnen zijn dat je bredere schoenen nodig hebt. Luister vooral ook naar je eigen gevoel of de schoenen comfortabel zitten. Wist je dat de breedte van je voeten kunnen veranderen tijdens je leven? Het is dus belangrijk om de juiste maat, lengte en breedte te laten aanmeten.

Laat de juiste breedtemaat bepalen in onze winkels

Bij All4running nemen onze specialisten uitgebreid de tijd om je te helpen de ideale hardloopschoenen te vinden. Voor degenen die twijfelen over de breedte van hun hardloopschoenen, bieden wij een gratis loopanalyse aan in onze winkel. We nodigen je van harte uit om langs te komen een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Alkmaar. Tijdens deze analyse beoordelen onze collega's je loopstijl en voetvorm met geavanceerde meetapparatuur. Dit stelt ons in staat om de hardloopschoenen aan te bevelen die het beste bij je passen, op deze manier weet je zeker of jij een bredere of extra brede hardloopschoen nodig hebt. Bovendien is het passen en erop lopen de enige manier om te ervaren hoe comfortabel verschillende hardloopschoenen zitten.

Click here to visit our Shoe Advisor