Neutrale hardloopschoenen

Producten 121-150 van 2470

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 121-150 van 2470

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De juiste neutrale hardloopschoenen voor ieder type loper

Er bestaan twee verschillende type schoenen, namelijk neutrale en antipronatie hardloopschoenen. Afhankelijk van jouw type loopstijl kies je voor de juiste categorie. Neutrale hardloopschoenen zijn ontworpen voor lopers met een neutrale voetafwikkeling, waarbij de enkel en knie niet naar binnen zakt tijdens het hardlopen. De neutrale hardloopschoenen hebben geen extra ondersteuning aan de binnenkant van de schoenen. Weet jij niet welk model hardloopschoenen het beste bij jou past? Vul dan onze Online Shoe Advisor in. Zo kom je snel te weten wat jouw schoenprofiel is.

Neutrale hardloopschoenen voor dames

Een van de populairste neutrale hardloopschoenen is de ASICS Gel Nimbus. Deze ASICS hardloopschoen is geschikt voor dagelijkse runs op een laag tot gemiddeld tempo. Een andere neutrale hardloopschoen die favoriet is bij veel lopers is de Nike Pegasus. Deze allrounder is perfect voor zowel een snelle 5km als een lange duurloop. Wat is nou het verschil tussen de verschillende neutrale hardloopschoenen? Elke hardloopschoen heeft een andere demping, energieteruggave en voetafwikkeling. Dit komt door het gebruik van verschillende dempingsmaterialen. Zo bestaan er hardloopschoenen met het standaard EVA foam en schoenen met zeer veerkrachtig PEBAX demping voor maximale energieteruggave.

Neutrale hardloopschoenen heren

De neutrale hardloopschoenen kan je bovendien nog indelen op basis van snelheid en afstand. Zoek je een zeer comfortabeler hardloopschoen voor lange afstanden? Of wil je liever een snelle schoen voor korte trainingsruns? De adidas Ultraboost Light is specifiek ontworpen voor lange afstanden zoals halve en hele marathons. Voor interval- en temporuns adviseren wij de Saucony Kinvara, omdat dit model lichtgewicht en dynamisch is. En dat is ideaal bij tempowisselingen, omdat deze schoen veel grondcontact geeft. Bijna alle wedstrijdschoenen zijn gemaakt voor de neutrale loper. Zo is de New Balance SuperComp Elite de ultieme racer met carbonplaat voor de marathon. Uiteraard kan je ook kortere wedstrijden op deze snelle schoen afleggen.

Hardloopschoenen neutraal online kopen?

Bij All4running vind je een ruim aanbod van neutrale hardloopschoenen in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft neutrale hardloopschoenen voor heren, dames en kinderen. Sommige neutrale hardloopschoenen zijn nu in de sale. Deze modellen zijn met extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over een van onze neutrale hardloopschoenen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.