New Balance Fresh Foam Tempo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

New Balance Fresh Foam X Tempo kopen

De New Balance Tempo hardloopschoenen zijn er om, je raadt het al, tempo te maken. Snelheid en verbetering. Dat is waar de Tempo van New Balance om draait. 

De Tempo van New Balance bestaat uit één laag van dempend materiaal en dit noemen we het Fresh Foam X. Het grote voordeel hiervan is dat de schoenen heel gelijkmatig afwikkelen en veel demping bieden zonder hinderlijke elementen. De Tempo hardloopschoenen van New Balance zijn dan ook ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers af te leggen. Je bestelt de New Balance Fresh Foam X Tempo voor dames en heren in verschillende kleuren in onze webshop. 

Functionaliteit Tempo hardloopschoenen

Lekker zacht, soepel en licht. Dat zijn drie belangrijke kenmerken van de Fresh Foam X Tempo. Het ontwerp van de Tempo is erop gericht je net iets sneller te laten lopen. Hiervoor is de data gebruikt van lopers met een neutrale looptechniek en een gemiddeld postuur. De Fresh Foam X dempende laag zorgt aan de ene kant voor een comfortabele demping, maar is ook erg flexibel zodat je snel af kunt wikkelen. Het naadloze bovenwerk omsluit je voorvoet en middenvoet als een stevige kous en de hielkap beschermt je bij de landing. Ideaal voor vlottere trainingen of je workout op de lopende band, waarnaast je de Fresh Foam X Tempo ook als modieuze sneaker kunt dragen.

Naamgeving van New Balance Tempo 

Over de naam hebben de productmanagers niet heel lang na hoeven denken, want snelheid (zowel qua functionaliteit als uiterlijk) was één van de belangrijkste ontwerpeisen van dit model. Sinds 2022 draagt de Tempo de naam New Balance Fresh Foam X Tempo. Bekijk hier alle modellen met het Fresh Foam X

Wil je de New Balance Tempo hardloopschoenen kopen? Dat kan in de webshop van All4running. Hier shop je de Tempo van New Balance voor dames en heren. 

Click here to visit our Shoe Advisor