On Cloudflow

sort-descending

8 producten

On Cloudflow hardloopschoenen kopen?

De Cloudflow-hardloopschoen is een lichte, snelle en volledig dempende schoen die overal geliefd is bij hardlopers. De derde generatie is er en deze Cloudflow is nu sneller dan ooit. Maar de schoen is niet alleen snel. Dankzij On's winnende formule, met CloudTec®️- en Speedboard®️-technologie, geeft de Cloudflow-hardloopschoen een uniek hardloopgevoel dat de runner's high voor iedereen toegankelijk maakt. Shop jouw On hardloopschoenen of andere modellen, zoals de Cloudflyer, Cloudventure of Cloudstratus online bij All4running.

De nieuwste generatie van deze favoriete hardloopschoen is ontwikkeld in samenwerking met topsporters en is gemaakt voor hoge snelheid en maximaal comfort. De ultralichte CloudTec®️, gemaakt van Helion™️-superfoam, geeft ongelooflijk zachte landingen en werkt met het krachtige Speedboard®️, dat elke stap met energie laadt en je nieuwe snelheden laat bereiken. Dat is wat de Cloudflow zo aangenaam maakt om te dragen, zowel voor je training als op wedstrijddagen.

De steun in de hiel van de Cloudflow is opnieuw is ontworpen voor een veiligere pasvorm waardoor het nemen van snelle bochten een fluitje van een cent is. De schoen heeft ook een geavanceerd tractiepatroon geïnspireerd op andere On-hardloopschoenen, waardoor hij ideaal is voor intervallen door de straten in de buurt of het verpletteren van een marathon door de stad. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het opnieuw ontworpen bovenwerk een meer gestroomlijnde look, voor een hoge snelheid en next-level comfort.

Omarm de runner's high met de Cloudflow hardloopschoen van On.

Click here to visit our Shoe Advisor