Inov-8 Roclite 275 Heren

MSRP € 149,95
Vanaf: € 104,97
Gratis verzending
 • De Inov-8 Roclite 275 zijn comfortabele trailschoenen. Het mesh-bovenwerk is zeer licht van gewicht en biedt een hoog ademend vermogen. Het ADAPTERWEB in het bovenwerk is een web wat de voeten comfortabel omsluit en zo stabiliteit biedt tijdens het lopen van trails. Dit geeft een lockdown en zelfverzekerd gevoel.

  De POWERFLOW-tussenzool vangt schokken effectief op en biedt een hoge energieteruggave. De Fascia Band-plaat over de gehele lengte van de schoen loopt, stimuleert de natuurlijke afwikkeling en stuwt je voorwaarts. De 2 Arrow Shoc-Zone onder de voorvoet biedt comfortabele, gemiddelde demping. Dit biedt meer comfort tijdens het lopen zonder het contact met de ondergrond te verliezen.

  De Roclite-slijtzool met grove noppen bijten zich vast in een modderige of mulle ondergrond. De slijtzool is geschikt voor het lopen op verschillende, technische ondergronden. Het G-Grip rubber in de slijtzool biedt veel tractie en is zeer duurzaam. De Meta-Flex groeven onder de voorvoet bieden meer flexibiliteit.

 • Artikelnummer:000806-GYBK-M-01
  Merk:Inov-8
  Kleur:Grijs
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 275 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:Inov-8 Roclite
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor