Karhu Ikoni 2.5 Heren

Gratis verzending
 • Welk hardloopniveau je ook hebt, de Karhu Ikoni 2.5 is de ideale antipronatie allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Bij de Karhu schoenen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Daarom is Ortix Fit ontwikkeld. De Ortix Fit verwijst naar de geometrie van de tussenzool, het volume van het bovenwerk en de totale afmetingen van de schoen. Om zijn Ortix Fit te creëren, heeft Karhu maar liefst 3 miljoen voetscans geanalyseerd. Daarna werden HiVo, de ideale schoen voor mannen, en HeraFit, de ideale schoen voor vrouwen, ontwikkeld.

  Tussenzool

  De tussenzool van de schoen is gemaakt van AeroFoam, gepatenteerd door Karhu. AeroFoam is lichter, duurzamer en beter bestand tegen extreme temperatuurschommelingen. Met behulp van de Fulcrum-technologie en een propulsieplaat stuwt de tussenzool naar voren door evenwichtige demping, meer ondersteuning en meer energie bij het afzetten te bieden.

  Bovenwerk

  De Ikoni heeft een bovenwerk van Ideal Knit mesh, een comfortabele pasvorm en een groot ademend vermogen. Het M-lock systeem zorgt voor een goede voetvergrendeling met behoud van flexibiliteit.

  Slijtzool

  De rubberen slijtzool van de schoen zorgt voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De Karhu Ikoni 2.5 is de allrounder die jouw loopervaring zal boosten!
 • Artikelnummer:F102003
  Merk:Karhu
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 272 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor