Karhu Ikoni 2.5 Heren

Gratis verzending
 • Als je op zoek bent naar een betrouwbare antipronatie allround hardloopschoen dan is de Karhu Ikoni 2.5 de schoen die je nodig hebt! Korte of lange runs maken; de Ikoni doet het allemaal. Dit maakt hem geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

  Bij de Karhu schoenen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Daarom is Ortix Fit ontwikkeld. De Ortix Fit verwijst naar de geometrie van de tussenzool, het volume van het bovenwerk en de totale afmetingen van de schoen. Om zijn Ortix Fit te creëren, heeft Karhu maar liefst 3 miljoen voetscans geanalyseerd. Daarna werden HiVo, de ideale schoen voor mannen, en HeraFit, de ideale schoen voor vrouwen, ontwikkeld.

  Tussenzool

  Karhu's AeroFoam wordt gebruikt om de tussenzool van deze schoen te maken. Dit materiaal is lichter, beter bestand tegen temperatuurschommelingen en duurzamer dan traditioneel EVA-foam. Met behulp van de Fulcrum-technologie en een propulsieplaat in de tussenzool gaat deze schoen vooruit door een uitgebalanceerd kussen, meer ondersteuning en meer energie te bieden terwijl je afzet.

  Bovenwerk

  De Ikoni heeft een bovenwerk van Ideal Knit mesh, een comfortabele pasvorm en een groot ademend vermogen. Het M-lock systeem zorgt voor een goede voetvergrendeling met behoud van flexibiliteit.

  Slijtzool

  De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De Karhu Ikoni 2.5, de allrounder waar je elke run op kan rekenen!
 • Artikelnummer:F102011
  Merk:Karhu
  Kleur:Groen
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 272 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor