Karhu Ikoni Trail WR Heren

Gratis verzending
 • De Karhu Ikoni Trail WR zijn neutrale trailschoenen. De Ikoni Trail WR is geschikt voor het lopen op alle soorten ondergrond. Loop comfortabel lange afstanden op trailpaden dankzij het speciale bovenwerk met extra bescherming en de speciale Ascending Fulcrum-technologie.

  Het bovenwerk is aangepast op het lopen van trails. Bij het teengedeelte zit een extra stevige laag die bescherming biedt tegen wortels en rotsen. De pasvorm kan je direct aanpassen dankzij de asymmetrische veters, zodat je niet gaat schuiven in de trailschoen.

  De AeroFoam Trail demping geeft een comfortabele demping en is tegelijkertijd heel duurzaam. Welke afstand je ook loopt, jij kan die afstand moeiteloos afleggen. De tussenzool heeft een unieke vorm die de Ascending Fulcrum-technologie wordt genoemd. Deze gevormde zool stimuleert een voorwaartse afzet bij het klimmen en afdalen.

  De slijtzool is voorzien van M-lugs en T-lugs die zorgen voor een optimale grip in zowel natte als droge omstandigheden. Ook klimmen en dalen gaat gemakkelijk door dit noppenpatroon. Ga het avontuur aan op de onverharde paden en neem de Karhu Ikoni Trail WR mee als jouw trailmaatje.

 • Artikelnummer:F100344
  Merk:Karhu
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:5 mm
  Gewicht:ca. 378 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor