Karhu Ikoni Trail WR Heren

Gratis verzending
 • De Karhu Ikoni Trail is een betrouwbare allrounder voor al je trail-avonturen. De schoen heeft een veelzijdig karakter waardoor dit model voor iedere trail afstand en type training geschikt is. Het avontuur wacht op je met deze trailschoen, klaar om je te begeleiden op ruige ondergronden!

  Bij de Karhu schoenen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Daarom is Ortix Fit ontwikkeld. De Ortix Fit verwijst naar de geometrie van de tussenzool, het volume van het bovenwerk en de totale afmetingen van de schoen. Om zijn Ortix Fit te creëren, heeft Karhu maar liefst 3 miljoen voetscans geanalyseerd. Daarna werden HiVo, de ideale schoen voor mannen, en HeraFit, de ideale schoen voor vrouwen, ontwikkeld.

  Tussenzool

  De AeroFoam Trail demping is comfortabele en tegelijkertijd heel duurzaam. De tussenzool heeft een unieke vorm die de Ascending Fulcrum-technologie wordt genoemd. Deze gevormde zool stimuleert een voorwaartse afzet bij het klimmen en afdalen.

  Bovenwerk

  De schoen heeft een bovenwerk van Mesh dat goed aanvoelt en goed ademt. Het M-lock systeem zorgt ervoor dat de voet niet wegglijdt in de schoen. De teenbeschermer voegt een extra beschermingslaag toe. Tijdens het hardlopen op de trail kun je de pasvorm snel aanpassen met het asymmetrische vetersysteem op de voorvoet.

  Slijtzool

  Dit model heeft een slijtzool met een M- en T-grippatroon; de M-grip zorgt voor klimveiligheid en de T-grip zorgt voor tractie op natte ondergrond. Trek de Karhu Ikoni Trail aan en je bent helemaal ready voor je trailrun!
 • Artikelnummer:F104905
  Merk:Karhu
  Kleur:Groen
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:5 mm
  Gewicht:ca. 378 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor