Karhu Mestari Run Heren

Gratis verzending
 • Voor de neutrale hardloper is de Karhu Mestari Run de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

  Bij de Karhu schoenen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Daarom is Ortix Fit ontwikkeld. De Ortix Fit verwijst naar de geometrie van de tussenzool, het volume van het bovenwerk en de totale afmetingen van de schoen. Om zijn Ortix Fit te creëren, heeft Karhu maar liefst 3 miljoen voetscans geanalyseerd. Daarna werden HiVo, de ideale schoen voor mannen, en HeraFit, de ideale schoen voor vrouwen, ontwikkeld.

  Tussenzool

  De tussenzool van deze schoen is gemaakt van AeroFoam. Dit door Karhu gepatenteerde materiaal is lichter, beter bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en duurzamer dan traditioneel EVA-foam. Een tussenzool met de Fulcrum-technologie en een propulsieplaat zorgt voor een uitgebalanceerd kussen, meer ondersteuning en meer energie bij het afzetten.

  Bovenwerk

  De Mestari Run heeft een bovenwerk van Ideal Knit mesh, een comfortabele pasvorm en een groot ademend vermogen. Het M-lock systeem zorgt voor een goede voetvergrendeling met behoud van flexibiliteit. Het comfort wordt verder verbeterd door het lichte en anatomische A-symmetrische vetersysteem.

  Slijtzool

  Door de rubberen slijtzool biedt de schoen goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Haal het meeste uit je hardloopsessie met de Karhu Mestari Run!
 • Artikelnummer:F105002
  Merk:Karhu
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:25 mm
  Hielhoogte:33 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 340 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor