Mizuno Wave Horizon 6 Heren

Gratis verzending
 • Voor de overpronerende hardloper is de Mizuno Wave Horizon 6 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  Enerzy-foam en Enerzy Core werken nauw samen in de tussenzool van de Wave Horizon 6. De bovenste laag van de tussenzool is gemaakt van Enerzy Core, dit foam is het zachtste en meest veerkrachtige foam ooit gecreëerd door Mizuno. De onderste laag bestaat uit Enerzy-foam, geeft extra responsiviteit en zorgt voor duurzaamheid waardoor de schoen lang zijn dempende waarde behoudt. De combinatie van deze foams maakt de tussenzool zacht en uiterst responsief tijdens het hardlopen. Deze schoen heeft meer structuur en stabiliteit door de Mizuno Wave-technologie. De Wave-technologie biedt stabiliteit en ondersteuning door gebruik te maken van twee EVA-foams met ieder een eigen dichtheid en dempingsvermogen. Bij iedere stap die je zet zal de landing deels worden opgevangen en volgt er een springveer-effect door de golvende foams.

  Bovenwerk

  Deze schoen heeft een bovenwerk dat de voet perfect omsluit. De schoen heeft namelijk een Smooth Stretch-bovenwerk en dat zorgt voor een fijne pasvorm en ademende vermogen. Smooth Stretch zorgt voor een zachte en vloeiende pasvorm door het materiaal horizontaal te stretchen. Door het materiaal uit te rekken zal het bovenwerk dun aanvoelen, ventilerender zijn en krijgt het een fijnere pasvorm. Ook is het bovenwerk op duurzame basis gemaakt, comfort en duurzaamheid komen bij deze schoen samen!

  Slijtzool

  De X10-slijtzool van dit model is extreem duurzaam ontworpen en zal daarom lang meegaan. De X10-slijtzool is gemaakt van carbon en biedt op strategische plekken extra ondersteuning. Hierbij is er extra ondersteuning bij de hiel om tractie te verhogen. Tijdens het hardlopen zal je goede grip ervaren, ook wanneer de paden glad zijn. Start je hardloopsessie met de Mizuno Wave Horizon 6 en streef je doelen na!
 • Artikelnummer:J1GC2226-20
  Merk:Mizuno
  Kleur:Grijs
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:38 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 320 gram
  Geslacht:Heren