Mizuno Wave Horizon 7 Dames

Gratis verzending
 • Voor de overpronerende hardloper is de Mizuno Wave Horizon 7 de ideale allround hardloopschoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een run van 5 km op gemiddeld tempo of een lange run. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De Wave Horizon 7 heeft een tussenzool bestaande uit twee soorten foams. De bovenste laag van de tussenzool is gemaakt van Enerzy Core, dit foam is het zachtste en meest veerkrachtige foam ooit gecreëerd door Mizuno. De onderste laag bestaat uit Enerzy-foam, geeft extra responsiviteit en zorgt voor duurzaamheid waardoor de schoen lang zijn dempende waarde behoudt. De tussenzool zorgt voor veel energieteruggave bij iedere stap die je zet. Bij de hiel en middenvoet is gekozen voor een Mizuno Wave-structuur waarbij twee verschillende EVA foam materialen met verschillende hardheid op elkaar zijn geplaatst. Dit zorgt voor een betere stabiliteit zonder in te leveren op demping. Bij iedere stap die je zet zal de landing deels worden opgevangen en volgt er een springveer-effect door de golvende foams.

  Bovenwerk

  Deze schoen heeft een bovenwerk dat de voet perfect omsluit. De schoen heeft namelijk een Smooth Stretch-bovenwerk en dat zorgt voor een fijne pasvorm en ademende vermogen. Smooth Stretch zorgt voor een zachte en vloeiende pasvorm door het materiaal horizontaal te stretchen. Door het materiaal uit te rekken zal het bovenwerk dun aanvoelen, ventilerender zijn en krijgt het een fijnere pasvorm. Ook is het bovenwerk op duurzame basis gemaakt, comfort en duurzaamheid komen bij deze schoen samen!

  Slijtzool

  De X10-slijtzool van dit model is extreem duurzaam ontworpen en zal daarom lang meegaan. De X10-slijtzool is gemaakt van carbon en biedt op strategische plekken extra ondersteuning. Hierbij is er extra ondersteuning bij de hiel om tractie te verhogen. Tijdens het hardlopen zal je goede grip ervaren, ook wanneer de paden glad zijn. De Mizuno Wave Horizon 7, de allrounder waar je elke run op kan rekenen!
 • Artikelnummer:J1GD2426-21
  Merk:Mizuno
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:38 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 280 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor