Mizuno Wave Horizon 7 Heren

Gratis verzending
 • De Mizuno Wave Horizon 7 is een antipronatie allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. Korte of lange runs maken; de Wave Horizon doet het allemaal. Dit maakt hem geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De grote kracht van de Wave Horizon 7 is de tussenzool die uit twee lagen bestaat. De bovenste laag bestaat uit Enerzy Core en de onderste laag uit Enerzy-foam. Dit zorgt voor zachtere landingen en veel energieteruggave bij elke stap die je zet. Bij de hiel en middenvoet is gekozen voor een Mizuno Wave-structuur waarbij twee verschillende EVA foam materialen met verschillende hardheid op elkaar zijn geplaatst. Dit zorgt voor een betere stabiliteit zonder in te leveren op demping. Bij iedere stap die je zet zal de landing deels worden opgevangen en volgt er een springveer-effect door de golvende foams.

  Bovenwerk

  Deze schoen heeft een bovenwerk dat de voet perfect omsluit. De schoen heeft namelijk een Smooth Stretch-bovenwerk en dat zorgt voor een fijne pasvorm en ademende vermogen. Smooth Stretch zorgt voor een zachte en vloeiende pasvorm door het materiaal horizontaal te stretchen. Door het materiaal uit te rekken zal het bovenwerk dun aanvoelen, ventilerender zijn en krijgt het een fijnere pasvorm. Ook is het bovenwerk op duurzame basis gemaakt, comfort en duurzaamheid komen bij deze schoen samen!

  Slijtzool

  De X10-slijtzool van dit model is extreem duurzaam ontworpen en zal daarom lang meegaan. De X10-slijtzool is gemaakt van carbon en biedt op strategische plekken extra ondersteuning. Hierbij is er extra ondersteuning bij de hiel om tractie te verhogen. Tijdens het hardlopen zal je goede grip ervaren, ook wanneer de paden glad zijn. De Mizuno Wave Horizon 7 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:J1GC2426-01
  Merk:Mizuno
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:38 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 335 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor