SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 60% ⟩

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Heren

Vanaf € 133,95 MSRP: Normale prijs € 169,95
Gratis verzending
 • New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Heren
 • New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Heren
 • New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Heren
 • New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Heren
De New Balance Fresh Foam X Trail More v3 zijn neutrale trailschoenen. Met een dikke laag Fresh Foam X en een brede basis heeft de New ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
MTMORLY3D
Merk
New Balance
Kleur
Multi
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Offset
4 mm
Geslacht
Heren
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Heren

De New Balance Fresh Foam X Trail More v3 zijn neutrale trailschoenen. Met een dikke laag Fresh Foam X en een brede basis heeft de New Balance Trail More v3 de optimale combinatie tussen een heerlijk zachte demping en stabiliteit. Dit model geleid je stabiel naar voren dankzij de hoge randen van de tussenzool en de specifiek geplaatste elementen van de slijtzool. Ideaal voor rustige duurlopen en lange wandelingen.

Het bovenwerk van de Fresh Foam X Trail More v3 is gemaakt van engineered mesh wat aan de ene kant stevig is en goed rond de voet sluit. Deze schoen voldoet aan de Green Leaf standaard van New Balance, wat betekent dat 50% van het bovenwerk bestaat uit gerecyclede materialen. Het teengedeelte heeft een extra versteviging voor bescherming tegen scherpe obstakels en vuil.

De Fresh Foam X tussenzool is voor 3% gemaakt uit biologisch gerecyclede materialen. Dit foam materiaal biedt een ongelooflijk comfortabele demping. De onderste laag van de tussenzool is wat harder dan het materiaal dat wat hoger in de zool ligt. Daardoor krijg je een comfortabele en stabiele loopervaring. Dit maakt deze trailschoen ideaal voor lange afstanden zoals marathons en zelfs ultra afstanden. De zool van de schoen is bewust breed gemaakt, zodat je op een stabiel platform staat. Bovendien sta je met je voet midden in de tussenzool in plaats van erbovenop. Dit verbeterd de stabiliteit bij het lopen op onverharde paden.

De VIBRAM-slijtzool bestaat voor 30% uit gerecycled materiaal. Dankzij deze zool heb je een superieure grip op elke ondergrond. De VIBRAM Micro Traction Lugs hebben kleine puntjes waardoor je nog meer tractie hebt op onverharde paden.

Ga geen uitdaging uit de weg met de nieuwste Fresh Foam X Trail More v3.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23913klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.