New Balance FuelCell SC Elite v3 Heren

Gratis verzending
 • De New Balance FuelCell SC Elite v3 zijn wedstrijdschoenen voor de neutrale loper. De snelle schoenen zijn zeer geschikt voor het lopen van snelle tempo’s op de marathonafstand. De FuelCell SC Elite v3 geeft vrij veel stabiliteit en balans voor een Carbon-hardloopschoen. Ben je geïnteresseerd in je eerste paar hardloopschoenen met een Carbon-plaat? Of zoek je een toegankelijke wedstrijdschoen voor het lopen van je marathons? Dan is de SC Elite v3 wellicht iets voor jou.

  Het bovenwerk is zeer ademend. Je kunt de perforaties letterlijk zien zitten. De voorvoet is vrij ruim. Heb je iets bredere voeten? Dan geeft de SC Elite v3 je waarschijnlijk voldoende ruimte voor een comfortabel gevoel. Dankzij de bootie-bovenconstructie heeft de schoen een nauwsluitende pasvorm. Hierdoor geeft het bijna het comfort van een trainingsschoen voor dagelijks gebruik, maar wel de prestaties van een wedstrijdschoen. De geïntegreerde tong bestaat uit één stuk voor een stevige, ademende, probleemloze pasvorm. Tot slot heeft de schoen en gewone vetersluiting voor een verstelbare pasvorm.

  De Elite v3 heeft 2 lagen FuelCell-foam in de tussenzool, waardoor de voorvoethoogte en hielhoogte wat zijn toegenomen.Het toegenomen volume in de tussenzool geeft meer demping, wat vooral ten goede komt bij het lopen van lange afstanden. De vermoeidheid in de benen tijdens het lopen op een hoog tempo gedurende een lange afstand wordt hierdoor iets uitgesteld. Langer frisse benen dus.

  Voor een ideale energieteruggave, verplaatsing en voortstuwing beschikt deze schoen ook over innovatieve Energy Arc-technologie. Energy Arc combineert de geometrie van een carbonplaat met strategische holten in de tussenzool voor een betere energie-opslag en dus een hogere energieteruggave. Dit is verbeterd ten opzichte van de Elite v2.

  De Elite V3 is breder bij de hiel dan de Elite V2 maar smaller bij de voorvoet, om stabiele landingen te creëren maar een wendbaarder gevoel. Het rubber onder de voorvoet is anders vorm gegeven, maar geeft nog steeds voldoende grip.

 • Artikelnummer:MRCELCE3D
  Merk:New Balance
  Kleur:Paars
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:36 mm
  Hielhoogte:40 mm
  Offset:4 mm
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor