New Balance FuelCell SC Elite v3 London Dames

Vanaf € 239,95
Gratis verzending
De New Balance FuelCell SC Elite v3 London zijn neutrale wedstrijdschoenen. De schoenen zijn zeer geschikt voor het lopen van snelle ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
WRCELLD3B
Merk
New Balance
Kleur
Multi
Artikelgroep
Wedstrijdschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
35 mm
Hielhoogte
39 mm
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 228 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving New Balance FuelCell SC Elite v3 London Dames

De New Balance FuelCell SC Elite v3 London zijn neutrale wedstrijdschoenen. De schoenen zijn zeer geschikt voor het lopen van snelle tempo’s op de marathonafstand. De FuelCell SC Elite v3 geeft vrij veel stabiliteit en balans voor een hardloopschoen met carbon. Ben je geïnteresseerd in je eerste paar hardloopschoenen met een carbon-plaat? Of zoek je een toegankelijke wedstrijdschoen voor het lopen van je marathons? Dan is de FuelCell SC Elite v3 wellicht iets voor jou. Deze speciale versie is ter ere van de London Marathon, waar New Balance elk jaar sponsor van is. De London Marathon maakt onderdeel uit van de "Major 6" marathons ter wereld. Het design is geïnspireerd op de stad London en in het bovenwerk zien we details hiervan terug,

Het mesh-bovenwerk is zeer ademend. Je kunt de perforaties letterlijk zien zitten. De voorvoet is vrij ruim. Heb je iets bredere voeten? Dan geeft de FuelCell SC Elite v3 London je waarschijnlijk voldoende ruimte voor een comfortabel gevoel. De tong zit niet vast aan het bovenwerk, maar blijft toch goed op zijn plaats. Zeker voor een wedstrijdschoen heeft de FuelCell SC Elite v3 aardig wat padding rondom de kraag en hiel. Hierdoor geeft het bijna het comfort van een trainingsschoen voor dagelijks gebruik, maar wel de prestaties van een wedstrijdschoen.

De FuelCell SC Elite v3 heeft een tweelaagse FuelCell-middenzool in combinatie met een koolstofvezelplaat en levert een indrukwekkende energieteruggave met innovatieve Energy Arc-technologie. Het bovenwerk van de bootie omsluit de voet en zorgt voor een nauwsluitende pasvorm en gevoel. Ten opzichte van de vorige versie(s) is de offset afgenomen, namelijk van 8 mm naar 4 mm. De toegenomen volume in de tussenzool geeft meer demping, wat vooral ten goede komt bij het lopen van lange afstanden. De vermoeidheid in de benen tijdens het lopen op een hoog tempo gedurende een lange afstand wordt hierdoor iets uitgesteld. Langer frisse benen dus.

Deze wedstrijdschoenen zijn lichter geworden en zijn tevens zeer ademend.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23683klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.