New Balance FuelCell SC Elite v4 Dames

Gratis verzending
 • De New Balance FuelCell SC Elite v4 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen en vele kilometers op een hoog tempo willen maken. In de FuelCell SC Elite loop je snelle tijden tot en met de marathon, maar ook lange duurlopen in een hoger tempo. Ontworpen om je snelheid, stabiliteit en vertrouwen te vergroten tijdens elke race. Ga voor goud met deze wedstrijdschoen!

  Tussenzool

  Deze schoen heeft een rocker-profiel, een gebogen zoolontwerp dat zorgt voor een soepel gevoel, de overgang van de middenvoet naar de voorvoet stimuleert tijdens het hardlopen en de kuiten minder belast. Door gebruik te maken van PEBA-foam, een thermoplastisch elastomeer gemaakt van polyetherblokamide, heeft de tussenzool van deze schoen een hoge energie-efficiëntie. In vergelijking met TPU-foam is dit foam aanzienlijk lichter, biedt het een betere energieteruggave en behoudt het zijn prestaties bij alle temperaturen. De carbonplaat heeft een unieke geometrie die ook wel Energy Arc-technologie wordt genoemd. Tussen de twee FuelCell foamlagen ligt een in twee richtingen vervormde carbonplaat. Dit is een nog dunnere carbonplaat om gewicht te besparen. In de onderste laag is een grote uitsparing te zien, die het in- en uitveren van de plaat mogelijk maakt. Dit is de optimale combinatie tussen een zachte demping en maximale energieteruggave.

  Bovenwerk

  Het FantomFit bovenwerk is ontworpen om een ultralichte ondersteuning en pasvorm te bieden. FantomFit is gemaakt door twee dunne materialen samen te smelten zonder naaiwerk. De hielkap is verstevigd en geeft verrassend veel ondersteuning ten opzichte van andere wedstrijdschoenen. De schoenlip is dun waardoor je voeten goed kunnen ademen.

  Slijtzool

  Tijdens het hardlopen biedt de schoen goede grip en tractie door de rubberen slijtzool. Met de New Balance FuelCell SC Elite v4 ben je klaar om te presteren! Ervaar de perfecte balans tussen snelheid, comfort en duurzaamheid.
 • Artikelnummer:WRCELLA4B
  Merk:New Balance
  Kleur:Wit
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:4 mm
  Gewicht:ca. 188 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor