New Balance FuelCell SC Elite v4 Heren

Gratis verzending
 • De New Balance FuelCell SC Elite v4 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen en vele kilometers op een hoog tempo willen maken. Snelle tijden lopen op afstanden tot de marathon is gemakkelijk met de FuelCell SC Elite, die daarnaast ook goed is voor lange duurlopen in een hoger tempo. Ontworpen om je snelheid, stabiliteit en vertrouwen te vergroten tijdens elke race. Ga voor goud met deze wedstrijdschoen!

  Tussenzool

  In de schoen zit een rocker-profiel, dat verwijst naar het gebogen design van de zool. Dit zorgt voor een extreem soepel aanvoelende schoen, stimuleert de overgang van de middenvoet naar de voorvoet tijdens het hardlopen en vermindert daarmee de belasting op de kuitspieren. Door gebruik te maken van PEBA-foam, een thermoplastisch elastomeer gemaakt van polyetherblokamide, heeft de tussenzool van deze schoen een hoge energie-efficiëntie. In vergelijking met TPU-foam is dit foam aanzienlijk lichter, biedt het een betere energieteruggave en behoudt het zijn prestaties bij alle temperaturen. De carbonplaat heeft een unieke geometrie die ook wel Energy Arc-technologie wordt genoemd. Tussen de twee FuelCell foamlagen ligt een in twee richtingen vervormde carbonplaat. Dit is een nog dunnere carbonplaat om gewicht te besparen. In de onderste laag is een grote uitsparing te zien, die het in- en uitveren van de plaat mogelijk maakt. Dit is de optimale combinatie tussen een zachte demping en maximale energieteruggave.

  Bovenwerk

  Het FantomFit bovenwerk is ontworpen om een ultralichte ondersteuning en pasvorm te bieden. FantomFit is gemaakt door twee dunne materialen samen te smelten zonder naaiwerk. De hielkap is verstevigd en geeft verrassend veel ondersteuning ten opzichte van andere wedstrijdschoenen. De schoenlip is dun waardoor je voeten goed kunnen ademen.

  Slijtzool

  De schoen heeft een rubberen slijtzool en biedt hiermee goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Ontworpen met maximale grip, optimale demping en lichtgewicht technologie, helpt de New Balance FuelCell SC Elite v4 je met elke stap dichter bij de finish te komen.
 • Artikelnummer:MRCELLA4D
  Merk:New Balance
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:4 mm
  Gewicht:ca. 237 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor