Nike Zoom Fly 5 Heren

Gratis verzending
 • Welk hardloopniveau je ook hebt, de Nike Zoom Fly 5 is de ideale neutrale allround schoen. Het is een uitstekende hardloopschoen voor dagelijkse runs, maar is door zijn snelle karakter ook ideaal voor tempo- en intervaltraining. Ervaar een nieuw niveau van hardlopen met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De tussenzool van ZoomX foam laat de schoen lichter en responsieve aanvoelen. De vorm van het foam biedt je ondersteuning voor de drie fasen van afwikkeling tijdens het hardlopen. Flexibiliteit wanneer je voet loskomt van de grond, een soepele ervaring wanneer je voet vooruit beweegt en demping wanneer de voet de grond raakt. Tevens bevat de tussenzool een Flyplate, ook wel een Carbon Fiber-plate genoemd. Deze plaat werkt als een soort springveer. Het stuwt je naar voren tijdens het lopen en draagt bij aan het zeer responsieve gevoel van de schoenen.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van de Zoom Fly is gemaakt van mesh, voor een goed ademend vermogen.

  Slijtzool

  Tijdens het hardlopen biedt de schoen goede grip en tractie door de rubberen slijtzool. Loop je eigen tempo op de Nike Zoom Fly 5 en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:DM8968-101
  Merk:Nike
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:33 mm
  Hielhoogte:41 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 286 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor