On Cloudboom Echo 3 Dames

MSRP € 299,95
Vanaf: € 239,95
Gratis verzending
 • De On Cloudboom Echo 3 is ontworpen voor hardlopers die het maximale uit hun trainingen en wedstrijden willen halen. In de Cloudboom Echo loop je snelle tijden tot en met de marathon, maar ook lange duurlopen in een hoger tempo. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

  Tussenzool

  De Cloudboom Echo 3 heeft het vernieuwde Helion™ X1-superfoam. Ook als je het tijdens je run zwaarder krijgt, biedt Helion™ X1-superfoam ​​hoge mate van energieteruggave, zodat je op snelheid kunt blijven rennen. De geïmplementeerde carbonplaat zal jouw hardloopervaring een snelheidsboost geven en voor extra stabiliteit zorgen. Deze plaat over de gehele lengte stuwt je voorwaarts en maakt je passen langer. De carbonplaat van de schoen heeft een gebogen constructie (rocker-vorm), zodat je op de voorvoet meer foam voelt. Doordat de carbonschoen in de teen omhoog gericht staat zal je voet automatisch afwikkelen. Dit resulteert in een soepele afwikkeling van hak naar voorvoet. Ten slotte is de kenmerkende CloudTec®-technologie gebruikt. De cloud-elementen die je in de zool ziet zitten vouwen zich diagonaal samen terwijl je hardloopt, dit creëert fijne demping en een energieke afzet.

  Bovenwerk

  Microvezels in het bovenwerk zorgen voor een extreem ademend bovenwerk, bijkomend voordeel? Je voeten blijven koel tijdens het hardlopen en je voeten zullen droger blijven tijdens een regenbui, dit omdat microvezels minder water opneemt. Ten slotte wordt het bovenwerk afgerond met een gebreide tong. Deze tong zorgt voor een stevig, omsloten gevoel voor je voeten.

  Slijtzool

  Met een rubberen slijtzool zorgt de schoen voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De griprubberverbinding om de buitenzool is ontwikkeld met een verbeterd tractiepatroon, voor meer grip tijdens je run. Door de buitenzool kan je vol vertrouwen op snelheid hardlopen zonder te hoeven nadenken of je grip verliest, ook tijdens regenachtige dagen. Ervaar de perfecte balans tussen snelheid, comfort en duurzaamheid met de On Cloudboom Echo 3 aan je voeten.
 • Artikelnummer:3WD10492485
  Merk:On
  Kleur:Rood
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:28 mm
  Hielhoogte:37 mm
  Offset:9 mm
  Gewicht:ca. 188 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:On Cloudboom Echo
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor