Saucony Endorphin Elite Dames

Vanaf: € 299,95
Gratis verzending
 • De Saucony Endorphin Elite is een gestroomlijnde en comfortabele snelle schoen die is ontworpen om hardlopers een voorsprong te geven tijdens trainingen en wedstrijden. In de Endorphin Elite loop je snelle tijden tot en met de marathon, maar ook lange duurlopen in een hoger tempo. Breng je prestaties naar een hoger niveau met deze wedstrijdschoen!

  Tussenzool

  In vergelijking met de andere PWRRUN-foams biedt het nieuwe PWRRUN HG de hoogste hoeveelheid demping en energieteruggave. Dit foam is gebaseerd op PWRRUN PB, dat gebruik maakt van PEBA (polyether block amide). Bij PWRRUN HG wordt PEBA als het ware over de gehele zool verspreid, wat resulteert in een tussenzool met verhoogde demping en energieteruggave. Hardlopen op hoge snelheden is daardoor comfortabeler en gemakkelijker met het PWRRUN HG foam. Het model levert de snelheid die jij nodig hebt door de full-length carbonplaat. De plaat zorgt voor extra stabiliteit en bovendien geeft het een voorwaartse propulsie mee. Saucony maakt ook in deze schoen gebruik van de SPEEDROLL-technologie. Deze zorgt voor een betere buiging van de voorvoet. Hierdoor heb je goede grip en wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd. Dit geeft het gevoel dat je vooruit gestuwd wordt. Bovendien draag je de Endorphin Elite extra comfortabel door de PWRRUN+ inlegzool. De inlegzool zorgt voor een extra laag demping.

  Bovenwerk

  Het gebreide mesh bovenwerk van de Endorphin Elite zorgt ervoor dat het materiaal met de voet in alle richtingen kan worden uitgerekt en zorgt voor een hoog niveau van ademend vermogen. In het bovenwerk gebruikt Saucony ook gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen.

  Slijtzool

  Deze schoen is voorzien van een dunne buitenzool met een ruw patroon. Dit zorgt voor een goede tractie in alle richtingen en onder alle omstandigheden. Trek de Saucony Endorphin Elite aan en voel hoe elke stap je dichter bij de finishlijn brengt, met maximale grip, optimale demping en een lichtgewicht ontwerp.
 • Artikelnummer:S10768-13
  Merk:Saucony
  Kleur:Wit
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:32 mm
  Hielhoogte:40 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 185 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:Saucony Endorphin
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor