Saucony Endorphin Elite Heren

Vanaf: € 299,95
Gratis verzending
 • De Saucony Endorphin Elite is een wedstrijdschoen voor de neutrale loper. Deze snelle schoen onderscheidt zich door de hoogste energieteruggave dankzij het nieuwe PWRRUN HG-foam en een innovatief design van de carbonplaat in de tussenzool. Met deze wedstrijdschoen kan jij nieuwe persoonlijke records neerzetten op zowel de 5km als de marathon.

  Het bovenwerk bestaat uit een gecombineerd mesh en knit materiaal. Dit is ademend, lichtgewicht en vormt zich als een sok rondom je voeten. Rond de middenvoet is een stevige band geplaatst en deze loopt door tot onder de carbonplaat. Dit zorgt voor een goede lockdown waardoor je voeten niet zullen schuiven. De hielkap is erg flexibel en de schoenlip heeft veel ventilatiegaten zodat je voeten droog een comfortabel blijven.

  Saucony heeft een totaal nieuw foam toegevoegd aan de Endorphin Elite. Het nieuwe PWRRUN HG heeft de meeste demping en energieteruggave van alle Endorphin-modellen tot nu toe. Het PWRRUN HG is gebaseerd op PWRRUN PB. Bij het PWRRUN PB wordt gebruik gemaakt van PEBA (polyetherblokamide) waarbij bolletjes van het materiaal tot zool zijn geperst. Bij PWRRUN HG is PEBA als het ware uitgesmeerd over de volledige zool zodat je een tussenzool krijgt met meer demping en energieteruggave. Dankzij het PWRRUN HG loop jij makkelijker op hoge snelheid en kan je dit ook langer vasthouden.

  De carbonplaat van de Endorphin Elite heeft een uniek design. In de voorvoet zijn er namelijk vier inkepingen gemaakt waardoor de schoen soepeler in de voorvoet is geworden. Elke loper landt op een andere manier en wikkelt zijn voet net wat anders af. Door de inkepingen beweegt de voorvoet meer mee met jouw loopstijl. Het maakt niet uit of je wat meer aan de binnen- of buitenkant van je voet afzet, de Elite zal jou ten alle tijden naar voren pushen. Dankzij de SPEEDROLL-technologie, wat de gebogen vorm van de zool is, wordt je voet van nature naar voren afgerold.

  Bij de hiel en voorvoet is een dunne slijtzool toegevoegd. Deze slijtzool heeft een vrij ruw patroon, zodat je in alle richtingen en alle omstandigheden een goede grip hebt. Met de Endorphin Elite push jij jezelf naar nieuwe grenzen op elke afstand.

 • Artikelnummer:S20768-30
  Merk:Saucony
  Kleur:Groen
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:32 mm
  Hielhoogte:40 mm
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 204 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:Saucony Endorphin
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor