Sportondergoed voor dames

Producten 1-30 van 353

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 353

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sportondergoed voor dames kopen

Voor vrouwen is goed sportondergoed belangrijk tijdens het hardlopen. Met een sport BH of goede thermokleding maak je jouw run comfortabeler. Het juiste hardloopondergoed voorkomt irritaties bij vrouwen tijdens het hardlopen. Het sportondergoed vormt de basislaag van je hardloopoutfit en voorziet je van warmte in koude omstandigheden of juist verkoeling in warme omstandigheden. Het sportondergoed voor vrouwen kun je bij All4running onderverdelen in verschillende categorieën, namelijk: Sport-BH's, thermokleding, sportonderbroeken, hardloopsokken en compressiekousen. Een belangrijke voorwaarde voor sporters is naadloos sportondergoed voor dames. Je kunt alleen comfortabel sporten als het ondergoed naadloos is en niet voor irritatie zorgt.

Hardloopondergoed voor dames

Het is voor jou als sporter belangrijk dat de basislaag van je sportoutfit comfortabel aanvoelt. Een hardloop outfit bestaat uit meerdere lagen, namelijk de basislaag, tussenlaag en buitenlaag. Sportondergoed vormt dus de basislaag en is misschien wel de belangrijkste laag van je outfit, zeker bij vrouwen. Een goed sport BH is essentieel voor hardlopers. Gedurende het sporten wil je geen irritatie ervaren en comfortabel kunnen hardlopen. Als je hardloopt in warme omstandigheden moet het ondergoed overtollig zweet afvoeren, terwijl het in koude omstandigheden voor warmte moet zorgen. Gladde naden bij onderbroeken of andere onderkleding voelen zacht aan op de huid en voorkomen irritatie tijdens het hardlopen. Het ondergoed voor dames dient tijdens het hardlopen voor meerdere functies, namelijk:

  • Verzorgen van warmte in koude temperaturen of andersom
  • Vocht afvoeren om het lichaam droog te houden
  • Naadloos design en zit dicht op de huid om irritatie te voorkomen


Verschillende merken bieden onderkleding of hardloopondergoed aan wat geschikt is voor verschillende temperaturen. In koude temperaturen draag je thermo-ondergoed, terwijl dames met warme temperaturen kiezen voor een goede sport BH. Bij All4running vind je onder andere Nike sport-BH's, maar ook van Brooks bieden wij sport BH’s aan.

Thermo-ondergoed voor hardlopers

Een belangrijk onderdeel van dames sportondergoed is thermo-ondergoed. Dit draag je als je gaat hardlopen in koude temperaturen. Hier kun je denken aan thermobroeken, thermo-onderbroeken, thermoshirts lange mouwen of korte mouwen en thermosinglets. Bij All4running bieden we Craft onderkleding aan, maar ook sportondergoed van Odlo. Bij thermokleding wordt al snel gedacht aan hardlopen in koude temperaturen, dat klopt ook. Echter steeds meer merken ontwikkelen sportondergoed wat ook in de zomer functioneel bijdraagt aan je hardloopsessie. Het afvoeren van overtollig zweet en reguleren van temperaturen is in de zomer erg belangrijk tijdens het hardlopen. Met Nike sportondergoed bieden wij functionele hardlooponderbroeken van materialen die zorgen voor ventilatie. De Nike Pro Shorts sportonderbroeken voor dames zijn gemaakt van ademend Dri-Fit materiaal en zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens het hardlopen.

Sokken en compressiekousen behoren ook tot het sportondergoed voor hardlopers. Met hardloopsokken zorg je voor de juiste grip in hardloopschoenen. Net als onderkleding zorgen goede sportsokken ervoor dat je lichaam kan transpireren en overtollig vocht kan afvoeren. Compressiekousen zijn voornamelijk voor het stimuleren van de doorbloeding zodat je makkelijker en sneller herstelt.

Breed assortiment sportondergoed

Bij All4running vind je functioneel sportondergoed voor vrouwen van verschillende topmerken als Odlo, Craft, Nike of Falke. Het sportondergoed voor dames vormt de basislaag van je hardloopoutfit en mag hierdoor niet onderschat worden door lopers. Sportondergoed van Craft, Odlo of Falke is gemaakt van comfortabele materialen als polyester. Wil je meer informatie weten over de juiste keuze voor hardloop ondergoed, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze voor dames hardloop ondergoed. Je bestelt hardloop ondergoed gemakkelijk en snel in de webshop en wordt boven de € 50,- gratis bij je thuisbezorgd.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.